Valitse sivu

Playseat Gran Turismo : testi ja arvostelu

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Leikkipaikka Gran Turismo

Edut

 • Suuri mukavuus hyvin pehmustetulla, hengittävällä istuimella Alcantara-verhoilun ansiosta.
 • Realistinen, esteettinen muotoilu
 • Vakaa, kestävä ohjauspyörän tuki
 • Plug and play -yhteensopivuus useimpien simracing-oheislaitteiden kanssa
 • Patentoitu, ergonominen kokoontaitettava muotoilu

Haitat

 • Korkeat hinnat
 • Vaihdelaatikon kiinnike ei sisälly
 • Melko tilaa vievä ja raskas, vaikea liikutella ja vie paljon tilaa kokoontaitettuna.

Kuka ei ole kuullut Gran Turismo -videopelistä? Olitpa kilpa-autoilun harrastaja tai et, tämä peli on varmasti sinulle tuttu. Varsinkin aikana, jolloin ajosimulaatiopelit ovat muuttumassa yhä realistisemmiksi.

Joystickillä pelaaminen ei kuitenkaan ole aivan sama asia kuin ohjauspyörällä tai ohjaamossa pelaaminen. Nämä pelitarvikkeet, jotka pitkään näyttivät olevan kaikkien ulottumattomissa, ovat nyt kaikkien saatavilla.

Jos haluat vertaansa vailla olevan sim-ajokokemuksen, Playseat-peliistuimet ovat epäilemättä suurimpia edelläkävijöitä. Tänään esittelemme sinulle tuotemerkin tunnetuimman mallin, joka viittaa juuri mainitsemaamme peliin ja jonka testasimme puolestasi: Playseat Gran Turismo.

Tässä artikkelissa kerromme sinulle kaiken tästä ajosimulaatio-istuimesta. Kerromme sen ominaisuuksista, pelaajatyypistä, jolle suosittelemme sitä, sen eduista ja haitoista, hinnasta ja siitä, mistä löydät sen myytäväksi.

 

Playseat Gran Turismo -istuimen ominaisuudet

leikkipaikka gran turismo

Playseat Gran Turismo, joka tunnetaan myös nimellä Playseat REG 00060, on varmasti yksi merkin tunnetuimmista kilpaistuimista. Sen ainutlaatuinen muotoilu on suunniteltu ja luotu erityisesti Gran Turismo -faneja varten.

Tässä ovat sen tärkeimmät ominaisuudet:

 • Tämä ohjaamo on virallinen Gran Turismo -lisensoitu simulaatioistuin, joka on suunniteltu ja kehitetty samannimisen pelin faneille.
 • Playseat Gran Turismo -peliistuin on suunniteltu yhteistyössä ammattiautoilijoiden kanssa. Sen pääntuessa on Sparco-istuimia muistuttavat aukot. Päässä, olkapäissä ja reisissä on myös sivuvahvikkeet.
 • Se on yhteensopiva kaikkien markkinoilla tällä hetkellä saatavilla olevien ohjauspyörien ja poljinlevyjen kanssa, mukaan lukien tietenkin Logitechin, Thrustmasterin ja Fanatecin kaltaiset suuret merkit sekä monet muut.
 • Playseat Gran Turismo on rakennettu erittäin korkeatasoiseksi, ja sen vakaus ja mukavuus ovat erittäin korkeatasoisia.
 • Tämä ajosimulaatio-istuin on yhteensopiva PC- ja Mac OS -käyttöjärjestelmien sekä seuraavien konsolien kanssa: PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox, Xbox 360, Xbox One, Wii, Wii U.
 • Sen mustaksi lakattu runko on todella kestävä , ja se on myös täysin säädettävissä.
 • Playseat Gran Turismo -istuimen materiaalina on käytetty Alcantaraa, joka on erittäin korkealaatuista ja jota käytetään usein luksusautoissa.
 • Täydellisen muotoilun varmistamiseksi simulaatioistuin on päällystetty virallisilla Gran Turismo -logoilla edessä, takana ja sivuilla.
 • Playseat Gran Turismo on erittäin helppo koota ja säätää. Siinä on patentoitu kokoontaitettava järjestelmä, joten voit siirtää ja säilyttää sitä, kun et käytä sitä.
 • Mitat (L x S x K): 130 x 50 x 98 cm.
  Selkänojan korkeus: 78 cm – Istuinkorkeus: 24 cm
  Istuimen leveys: 48 cm – Istuimen syvyys: 46,5-50 cm.
 • Nettopaino: 19,8 kg

Minkälaiselle henkilölle?

Playseat Gran Turismo on tietysti suunniteltu Gran Turismo -faneille, mutta se sopii myös pelaajille, jotka pitävät muista ajopeleistä.

Koska tämä malli on helppo asentaa ja käyttää ja tarjoaa samalla uskomattoman realistisen tuntuman pelin aikana, se sopii erinomaisesti aloittelijoille tai vähemmän säännöllisille pelaajille.

Kokeneemmille tai intohimoisemmille pelaajille Playseat Gran Turismo tarjoaa laadukasta mukavuutta, jonka ansiosta he voivat pelata tuntikausia loppuun palamatta ja tuntea olevansa oikeassa kilpa-autossa.

Tämän mallin käyttäminen edellyttää seuraavien paino- ja kokovaatimusten täyttymistä:

 • Suositeltava ratsastajan pituus: vähintään 120 cm – enintään 220 cm.
 • Suositeltava kuljettajan paino: vähintään 20 kg – enintään 122 kg.

Playseat Gran Turismo sopii siis yhtä hyvin aikuisille kuin lapsillekin.

Hyödyt

Playseat Gran Turismo -simulaatioistuin tunnetaan parhaiten sen korkeasta mukavuudesta. Ja me emme aio kieltää tätä tietoa. Voit viettää pitkiä tunteja pelatessasi ja silti tuntea olosi yhtä mukavaksi kuin ennenkin. Istuin on hyvin pehmustettu, ja tässä mallissa on jopa pääntuki. Alcantara-verhoilu tekee istuimesta myös hengittävämmän. Mukavuudeltaan tämä on todellinen huippumalli.

On sanottava, että Playseat Gran Turismo -istuimen muotoilu ja tyyli ovat myös erittäin houkuttelevia. Istuin on niin realistinen, että kun istut siihen, tuntuu kuin istuisit oikeassa kilpa-autossa.

Se on malli, joka on mielestämme todella vakaa ja vankka. Ohjauspyörän tuki on erittäin vahva ja yhteensopiva force feedback -ohjauspyörien kanssa. Koko teräsrakenne ei liiku lainkaan, vaikka pelaisit melko intensiivisiä pelejä, joissa voimapalaute voi olla melko voimakas. Tämä osoittaa, että alusta on melko vankka.

Ja koska Playseat Gran Turismo on kompakti ja kestävä, se kestää taatusti erityisen pitkään.

Toinen tämän simulaatioistuimen etu on sen yhteensopivuus ja“plug and play” -toiminto. Kun olet asentanut Playseat Gran Turismo -istuimen, mikä ei kestä kauan asennusohjeen ansiosta, sinun tarvitsee vain liittää kaikki pelilisävarusteesi yhteensopivuusongelmista huolehtimatta. Olipa sinulla Logitech G29-ohjauspyörä, Thrustmaster T150 tai minkä tahansa muun merkin lisävaruste, kaiken pitäisi toimia ongelmitta tämän ohjaamon kanssa.

Playseat Gran Turismon patentoitu, erittäin ergonominen kokoontaitettava muotoilu on todellinen plussa. Toisin kuin muut leikkituolit, tämä istuin voidaan taittaa kokoon tilan säästämiseksi.

playseat gran turismo arvostelu

Sen haitat

Vaikka lista ei olekaan liian pitkä, Playseat Gran Turismolla on muutamia haittoja.

Ensinnäkin sen hinta. Ilman erikoistarjouksia tämä malli maksaa hieman yli 400 euroa, ja vaikka hinta on perusteltu sen valmistuksessa käytettyjen materiaalien laadun vuoksi, kaikilla ei valitettavasti ole varaa käyttää tällaista summaa ohjaamoon.

Sinun on myös muistettava, että tämä malli ei sisällä vaihteistotukea, mikä merkitsee väistämättä lisäkustannuksia, jos sinulla ei ole sellaista kotona.

Toinen negatiivinen seikka on se, että Playseat Gran Turismo on edelleen melko tilaa vievä peliistuin. Sen koon ja painon (19,8 kg) vuoksi sitä ei ole helppo siirtää, ja se vie paljon tilaa kokoontaitettuna.

Mistä sitä voi ostaa ja kuinka paljon?

Kuten kaikki merkin nojatuolit, Playseat Gran Turismo on saatavilla Amazon.co.uk-sivustolta, jossa se on tällä hetkellä myynnissä huomattavan edullisesti.

Varo houkuttelevia tarjouksia käytettyjä tuotteita myyvillä ja ostavilla verkkosivustoilla. Vaikka toisinaan tarjolla on hyviäkin tilaisuuksia, suosittelemme silti olemaan todella varovainen ja tarkkaavainen, jos päätät ostaa käytetyn turvaistuimen.

Päätelmä

Mielestämme Playseat Gran Turismo -ajosimulaatioistuimessa ei todellakaan ole paljon vikoja, paitsi ehkä sen hinta. Tästä huolimatta tämä on täysin perusteltavissa.

Kuten kaikki sitä testanneet voivat kertoa, tämä malli on varmasti korkealaatuinen, minkä vuoksi luokittelemme sen huippuluokan pelituoliksi.

Se on ihanteellinen kaikkien moottoriurheilupelien, ei vain Gran Turismon, faneille, koska sen muotoilu antaa vaikutelman, että istut oikeassa kilpa-autossa.

Tyylinsä, rakenteensa laadun, vankkuutensa ja mukavuutensa vuoksi tämä ohjaamo on meille yksi parhaista mahdollisista valinnoista markkinoilla tällä hetkellä, ilman minkäänlaista epäröintiä. Jos päätät ostaa Playseat Gran Turismo -istuimen, et tule katumaan valintaasi!

Leikkipaikka Gran turismo

Yksi parhaista vaihtoehdoista Simracing Cockpit -markkinoilla.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar