Valitse sivu

Mikä Fanatecin pyörä minun pitäisi valita? Minun Top 7 vuonna 2024

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec on ollut merkittävä toimija sim-kilpailuissa yli 20 vuoden ajan. On sanottava, että saksalainen sim-kilpailuiden oheislaitteiden valmistaja koskettaa käytännössä kaikkea rakastamamme lajin piirteitä. Ketjupylväät, kampiakselit, vaihteet, käsijarrut, navat ja ohjauspyörät – se on sekä paratiisi kokeneille ajajille että tiheä metsä aloittelijoille.

Katso Fanatecin sukkulakukkojen eli pyörien luetteloa saadaksesi käsityksen Fanatecin tuotteiden laajuudesta: yli 40 sukkulakukkulaa on saatavilla kaikkien luokkien kilpa-ajajille. Minusta se on valtava, ja on hyvin helppoa eksyä tähän oheislaitteiden valtamereen.

Koska Fanatecilla on paljon kokemusta alalta, sen valikoima on laaja, jotta se pystyy täyttämään kaikkien kuljettajien tarpeet. Vaikka me kaikki rakastamme samaa lajia eli sim-ajamista, emme ole kaikki samanlaisia. Jotkut haluavat ajaa rallia, toiset driftingia ja jotkut F1:tä. Ja jokaisella lajilla on omat sukkulakukkonsa. Seuraavassa esittelen sinulle Fanatecin eri ohjauspyörät kategorioihin jaoteltuina.

CSL-malliston ohjauspyörät

CSL Elite WRC

csl elite wrc fanatec

CSL Elite WRC on Fanatecin aloittelevan tason pyörä, joka sopii lähes kaikille kuljettajille, jotka etsivät tavallista, pyöreää pyörää. Halkaisijaltaan 30 cm:n ratti on samankokoinen kuin oikea ohjauspyörä, joten sen käyttö on erittäin realistista.

Rakenne on harjattua alumiinia, joka on erittäin tehokas, ja siinä on ympäriinsä alcantaraa ja oranssit tikkaukset. Keskellä on WRC-logo ja sen alapuolella rengasraita. Minusta se on hyvin kaunis ja melko raitis, vaikka paletit ovatkin suuria ja kirkkaan oransseja. Tämä ohjauspyörä on ihanteellinen sim-ajamisen aloittelijoille, ja sen hinta on 199,95 euroa. Voit käyttää sitä melkein kaikkeen sim-urheiluun, paitsi ehkä Formula- ja GT3-luokkiin jne. Jos yhdistät CSL Elite WRC :n CSL Elite WRC :n ja CSL DD 5nm:n kanssa, tästä tulee erinomainen kokoonpano sim-arcade-pelejä varten. Jos aiot päivittää tehokkaampaan alustaan (8 nm), harkitse metallisen QR:n valitsemista.

CSL Elite McLaren GT3 V2:n CSL Elite McLaren GT3 V2

FANATEC csl elite mclaren GT3 V2 arvostelu

Toinen CSL-sarjan tuote on CSL Elite McLaren GT3 V2 ohjauspyörä, joka on suunniteltu erityisesti GT3- ja Formula-faneille yleensä. Tämä ohjauspyörä on siis virallinen kopio McLarenin GT3-luokassa käyttämästä ohjauspyörästä, jossa on painikkeet, kytkimet, melat ja kaikki muu.

CSL Elite McLaren GT3 V2 on halkaisijaltaan 30 cm pitkä, mutta melko suorakaiteen muotoinen. Runko on valmistettu hiilikuidusta, ja kahvat ovat kumia, joka antaa käsillesi lisää pitoa. Muotoilu on erittäin hyvä, samoin ergonomia. Oranssit korostukset eivät ole liian tungettelevia, kuten ensimmäisessä ohjauspyörässä (WRC), lukuun ottamatta kahta pientä säätöpyörää takana.

Ergonomian osalta kaikki on käden ulottuvilla. Takaosassa on myös 4 melaa, joista 2 on magneettisia. Mielestäni se on paras GT3-ohjauspyörä luokassaan ja hinnaltaan (199,95 €). Ainoa vika, jonka löydän siitä, on sen QR1 Lite ; jos sinulla on hyvä pohja (8 nm), ehdotan, että vaihdat metalliseen QR1:een.

ClubSport-sarjan sukkulahanat

ClubSport 320 Xboxille

fanatec clubsport 320

Jos olet pyöreiden sukkulakenttien ystävä, ClubSport 320 on ihanteellinen valinta Fanatecin keskitason mallistosta. Pyörän halkaisija on 32 cm, mikä on hieman liian suuri minun makuuni. Mutta siihen tottuu pian. Rakenne on harjattua alumiinia, ja se on todella, todella kaunis. Ympäriinsä on nahkaa, jonka yläosassa on valkoinen nauha. Ohjauspyörä on hyvin minimalistinen, ja logo on keskellä ja siinä kaikki.

Sen takana on Xboxin ClubSport Universal -keskitin, jossa on Microsoftin ohjainten painikkeet, kaksi suurta melaa ja pieni näyttö yläpuolella. Muotoilultaan voisit luulla olevasi Audi R8:n ratissa. Tämä napa on aivan kaunis, kokonaan musta, ja se tuo pyörän muotoiluun suuren lisän.

QR:n osalta sinulla on metallinen QR1, joten voit liittää tämän vauhtipyörän käytännössä kaikkiin Fanatecin alustoihin, olipa kyseessä sitten 8 nm tai 20 nm. Näin voit pelata monenlaisia sim-ajopelejä, sekä sim-arcade- että simu. Hinnaksi voit odottaa 399,95 euroa erikoistarjouksessa tai 499,9 euroa ilman erikoistarjouksia. Jotkut saattavat sanoa, että se on kallis, mutta usko pois, se ei ole sitä, jos verrataan tätä ohjauspyörää Podium-malliston ohjauspyöriin.

ClubSport Forza Motorsport V2

fanatec forza

ClubSport Forza Motorsport V2 on litteäpohjainen ohjauspyörä, jonka halkaisija on 33 cm. Ensi silmäyksellä se saattaa näyttää suurelta, mutta pyörää on helppo käsitellä. Rakenne on alumiinia, ympärillä on nahkaa ja yläosassa on valkoinen nauha. Muotoilu on sekä onnistunut että hillitty: logoja ja valkoista etulevyä lukuun ottamatta kaikki tässä ohjauspyörässä on mustaa.

Sen takana on ClubSport Universal -keskitin, jossa on kaikki sim-kilpailuun tarvittavat painikkeet ja kaksi hyvän kokoista palettia. Tämä napa voidaan halutessasi irrottaa, ja se on myös erittäin korkealaatuinen. Napaan on kiinnitetty Fanatecin metallinen QR1, joka kestää saksalaisen valmistajan tehokkaiden alustojen vääntömomentin.

Forza Motorsport V2: n hinta on 399,95 euroa erikoistarjouksessa ja 100 euroa enemmän, kun se ei ole erikoistarjouksessa. Hinta sopii täydellisesti Fanatecin keskitason tuotevalikoimaan, ja tämä pyörä on ihanteellinen useiden eri lajien harrastajille.

ClubSport Formula V2.5

Tämä ohjauspyörä, Formula V2.5, pyrkii tyydyttämään Formula-tyylisen kilpa-autoilun faneja sim-kilpailuissa. Sen hiilirakenteen ansiosta se painaa vaa’alla melko kevyesti 1,7 kg. Pyörän halkaisija on 27 cm, ja se on melko suorakaiteen muotoinen, kuten F1-autoissa ja vastaavissa.

Ohjauspyörässä on lukuisia painikkeita, kytkimiä ja muita hallintalaitteita, jotka kaikki voidaan konfiguroida täydellisten asetusten aikaansaamiseksi. Kahvat ovat alcantaraa, mutta saatavana on myös nahkaversio. Formula V2.5 :n yleinen muotoilu on melko hillitty, ja siinä on punaiset korostukset hallintalaitteiden ympärillä, pieni näyttö keskellä ja RevLED. Tässä ohjauspyörässä on vakiona myös QR1- ja 2-vaihteet. Hinta on 399,95 euroa, kuten muillakin esillä olevilla ClubSport-sukkuloilla.

Podium-malliston ohjauspyörät

Podium Porsche 911 GT3 R

fanatec porsche 911

Tämä on huippuluokkaa kaikin tavoin. Porsche 911 GT3 R on virallinen kopio 911 GT3 -ohjauspyörästä, ja se on upea. Pyörä on halkaisijaltaan 32 cm, siinä on litteä pohja, ja se on valmistettu alumiinista, jossa on ympäriinsä nahkaa. Tämän ohjauspyörän sydän on kuitenkin sen napa.

Sen takana on Fanatecin Podium Endurance -moduuli, jossa on kaikki, mitä tarvitset GT3-kilpailuissa: runsaasti painikkeita, 2 kytkintä, 6 ohjauspyörää (joista 2 on magneettisia), RevLED ja suuri näyttö, joka näyttää ajoneuvon tärkeimmät tiedot. Se on erittäin täydellinen ja ensiluokkainen kokoonpano.

Tämä ohjauspyörä on upea, ja se sopii täydellisesti GT- ja monien muiden autourheilulajien ystäville. Hinnaltaan se on hieman kallis: erikoistarjouksen mukaan se maksaa 650 euroa ja erikoistarjouksen mukaan 730 euroa. Mutta toisaalta, jos ostat Fanatecin Podium-mallistosta , sinulla on melko terve pankkitili.

Podium BMW M4 GT3

fanatec m4

Tämä ohjauspyörä, M4 GT3, on paras Fanatecin tarjoama, ja myös kallein. Tämä ohjauspyörä on kehitetty ja suunniteltu yhteistyössä BMW:n kanssa GT3-kautta 2022 varten, ja se on otettu suoraan kilpa-autoilusta ja sijoitettu olohuoneidemme ohjaamoihin.

Sen 8-kerroksinen hiilikuiturakenne painaa vain 1,7 kg. Pyörän halkaisija on hieman alle 31 cm, ja sen muoto on hyvin omaleimainen. Ohjauspyörässä on kaikki BMW:n käyttämät GT3-painikkeet ja pieni näyttö. Takaosassa on kaksi hiilikuituista melaa ja kultapintainen QR1. Tämä ohjauspyörä on upea ja myös erittäin kallis: 1500 euroa. Se näyttää erittäin korkealuokkaiselta, mutta se on aivan täydellinen.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar