Valitse sivu

Charles Leclercin Sim Racing -asetukset paljastettiin

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Charles Leclerc on lahjakas Formula 1 -kuljettaja, joka oli hyvin aktiivinen vuoden 2020 vankeusaikana. Hän käytti tämän ajan esittelemällä taitojaan ajosimulaattoreilla, osallistui lukuisiin verkkotapahtumiin ja jakoi videoita simracing-sessioistaan Twitchissä. Joten uteliaille, tässä on Charles Leclercin sim-kilpailuasetelma, joka on yksi vaikuttavimmista, mitä markkinoilta löytyy.

Charles Leclercin urapolku

Charles Leclerc on monacolainen Formula 1 -kuljettaja, joka debytoi vuonna 2018 Sauber-tallissa ennen kuin siirtyi Ferrarille seuraavalla kaudella. Vuonna 2021 hän ajaa edelleen Ferrarilla, jossa hän muodostaa tehokkaan kaksikon espanjalaisen Carlos Sainz Jr:n kanssa. Charles Leclerc aloitti uransa kartingissa, jossa hän voitti lukuisia mestaruuksia ennen kuin siirtyi yksipaikkaisiin autoihin. Vuonna 2016 hänestä tuli GP3-sarjan mestari, luokkaa, jota pidetään Formula 1:n esiportaana. Sen jälkeen hänet nostettiin Formula 2:een, jossa hän voitti myös mestaruuden vuonna 2017.

Liityttyään Ferrarin kuljettajaakatemiaan Charles Leclerc nimitettiin Sauberin varakuljettajaksi vuonna 2017, ja seuraavana vuonna hän debytoi täysivaltaisena kuljettajana. Sittemmin hän on vakiinnuttanut asemansa yhtenä ruudukon lahjakkaimmista ja nopeimmista kuljettajista ja saavuttanut useita palkintopallisijoja ja kaksi Grand Prix -voittoa. Hänen poikkeukselliset saavutuksensa simracingissä osoittavat, että hän ei ole nopea kuljettaja vain tosielämässä, vaan myös virtuaalimaailmassa, mikä vahvistaa hänen asemaansa täydellisenä kuljettajana.

Charles Leclercin ohjaamo

Charles Leclercillä on sim-kilpailusessioitaan varten kaksi ohjaamoa, joista kumpikin on suunniteltu erityyppistä kilpailua varten. Ensimmäinen on tarkoitettu ralli- ja drift-ajoihin, kun taas toinen on suunniteltu rata-autoiluun. Molemmissa ohjaamoissa on 49-tuumainen Samsung-näyttö, joka sopii täydellisesti ajosimulaatiovideopeleihin. Charles Leclerc käytti kuitenkin rFactor 2:n Le Mansin 24 tunnin tapahtuman aikana kolminkertaista näyttöä, joka lisäsi ajamiseen uppoutumista, ja neljännellä näytöllä seurattiin aikaa ja muita kilpailijoita koskevia tietoja.

Ralliohjaamossa on Fanatecin käsijarru ja SQ v1.5 -vaihtaja, myös Fanatecilta. Kilpaohjaamo on varustettu Fanatec Podium -alustalla, jossa on Fanatec ClubSport F1 2020 -ohjauspyörä, ClubSport V3 -polkimet ja Logitech G Pro X -kuulokkeet äänentoistoa varten.

Charles Leclercin ohjaamo on Ferrarin punaiseksi viimeistelty Playseat Sensation Pro. Vaikka tämä istuin on erittäin laadukas, suosittelemme alumiiniprofiileja niiden monipuolisuuden ja hinnan vuoksi.

Charles Leclercin kokoonpano

Charles Leclerc käyttää huippulaadukkaita laitteita sim-kilpailuasetuksissaan, mikä antaa hänelle erittäin immersiivisen ajosimulaatiokokemuksen. Tässä on täydellinen luettelo hänen käyttämistään laitteista:

Charles Leclercin tietokoneen kokoonpano on erittäin tehokas, joten hän pystyy ajamaan vaativimpia ajosimulaatiopelejä. Hän käyttää myös Logitech G Pro X -kuulokkeita äänentoistoon, joka on erittäin suosittu valinta ammattimaisten simracing-pelaajien keskuudessa.

Charles Leclercin simracing-suoritukset

Sen lisäksi, että Charles Leclercillä on uskomaton simracing-asetelma, hän on myös poikkeuksellinen virtuaalinen kilpa-ajaja. Pandemian alkamisen jälkeen hän on kirjautunut säännöllisesti Twitchiin osallistuakseen simracing-kilpailuihin ja ollakseen vuorovaikutuksessa faniensa kanssa.

Hän on osallistunut useisiin simracing-tapahtumiin ja jopa voittanut Ferrari Hublot Esports Seriesin, kuuluisan Formula 1 -tiimin järjestämän simracing-kilpailun. Charles Leclerc osoitti virtuaalisen ajotaitonsa voittamalla maailman parhaita simracing-kuljettajia.

Hän oli myös mukana luomassa Ferrarin ensimmäistä simracing-mestaruuskilpailua, joka alkoi syyskuussa 2021. Ferrarin simracing-mestaruuskilpailu järjestetään Assetto Corsa -videopelissä, ja sen tavoitteena on löytää paras Ferrari-simracing-kuljettaja. Voittaja saa paikan Ferrarin kuljettajaakatemiasta, joka on tarkoitettu aloitteleville kuljettajille.

Ferrarin simracing-mestaruuskilpailu houkutteli tuhansia osallistujia ympäri maailmaa. Osallistujat kilpailivat verkkokilpailuissa samoilla autoilla ja radoilla kuin oikeissa Ferrari Challenge -tapahtumissa. Tämän jälkeen 24 parasta pelaajaa kilpailivat verkkofinaalissa.

Charles Leclerc on selvästi hyvin tosissaan osallistumisestaan simracingiin. Hän ei pidä sitä pelkkänä harrastuksena vaan pikemminkin moottoriurheilun intohimonsa jatkeena. Luonnollisen lahjakkuutensa, todellisen kilpa-ajokokemuksensa ja huippuluokan simracing-laitteidensa ansiosta Charles Leclercistä on tullut yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista simracing-kuljettajista.

Kaiken kaikkiaan Charles Leclercin simracing-asetelma on sekä vaikuttava että inspiroiva. Hänen intohimonsa simracingia kohtaan on johtanut laajamittaisen Ferrari-simracing-mestaruuskilpailun perustamiseen, jonka avulla aloittelevat kuljettajat kaikista taustoista voivat esitellä kykyjään. Sen huippulaitteet osoittavat myös, että laadukkaat simracing-laitteet ovat tärkeitä suorituskyvyn parantamisessa.

Uskomattomien simracing-asetustensa ja kuljettajalahjakkuutensa ansiosta Charles Leclercistä on tullut todellinen simracing-lähettiläs, joka on auttanut lajin popularisoimisessa laajemman yleisön keskuudessa. Hänen intohimonsa simracingia kohtaan ei näytä hidastumisen merkkejä, emmekä malta odottaa, mitä tulevaisuus tuo tullessaan Charles Leclercille ja simracing-maailmalle.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar