Valitse sivu

Romain Grosjeanin asetukset Simracingiin

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Romain Grosjean on ranskalais-sveitsiläinen kilpa-ajaja, joka on kilpaillut Formula 1:ssä Lotus-, Haas- ja Renault-talleissa. Vuodesta 2021 lähtien hän on kilpaillut IndyCar-sarjassa Yhdysvalloissa Dale Coyne Racing -tiimissä. Kilpaurheilun lisäksi Grosjean on myös innokas moottoriurheilusimulaattori, mistä on osoituksena hänen vaikuttava simulaattorivarustuksensa.

Romain Grosjeanin osallistuminen Simracingiin

Grosjean käyttää ajosimulaatioasennusta, johon kuuluu ohjauspyörä, polkimet, ohjaamo ja 49-tuumainen kaareva näyttö, joka tarjoaa upean ajokokemuksen. Se käyttää myös liikkumisalustaa, joka jäljittelee auton liikkeitä, mikä lisää simulaatiokokemuksen realistisuutta entisestään. Grosjean käyttää tätä kokoonpanoa kilpa-ajoharjoitteluun ja online-simulaatiokilpailuihin osallistumiseen.

Grosjeanin mukaan moottoriurheilusimulaatio on erinomainen tapa harjoitella ja pysyä kunnossa oikeiden kilpailujen välillä. Hänen mukaansa simulointi voi auttaa parantamaan auton fysiikan ymmärtämistä ja kehittää ajotaitoja, kuten renkaiden hallintaa ja auton virittämistä. Simulaation avulla voit myös kehittää ajostrategioita ja tutustua eri kilparadoille ympäri maailmaa.

Vaikka Grosjean rakastaa simuloituja moottoriurheilukilpailuja, hän ilmaisi hiljattain haluavansa palata oikealle kilparadalle. Grosjean välttyi täpärästi vakavalta onnettomuudelta Formula 1:ssä marraskuussa 2020 ja päätti jättää sarjan keskittyäkseen perheeseensä ja intohimoihinsa kilpaurheilun ulkopuolella. IndyCarin ansiosta hän on kuitenkin löytänyt uudelleen kilpailuhalunsa ja odottaa innolla, että pääsee jatkossakin ajamaan kilpaa oikeilla radoilla.

Viime kädessä Grosjeanin intohimo ajosimulaatioita kohtaan on osoitus hänen sitoutumisestaan lajiin ja hänen halustaan kehittyä kuljettajana jatkuvasti. Olipa kyse sitten oikeista kilpailuista tai simulaatioista, Grosjean on raivoisa kilpailija ja kilpa-ajon harrastaja, joka ei pysähdy mihinkään saavuttaakseen huippuosaamisen radalla.

Romain Grosjeanin simracing-asetusten esittely

Romain Grosjeanin sim-kilpaohjaamo on SimLab P1 Lap, joka on suulakepuristettua alumiinia oleva ohjaamo, joka tarjoaa poikkeuksellista vakautta ja kestävyyttä. Ohjaamo on myös täysin säädettävissä jokaisen kuljettajan kokoon ja muotoon sopivaksi, joten Grosjean tuntee olonsa mukavaksi ja hallitsevaksi simulaatioajossa.

Grosjeanin ohjauspyörän pohja on Fanatec Podium DD2, joka on huippuluokan ohjauspyörän pohja, joka tarjoaa tehokkaan ja tarkan voimapalautteen. Tätä vauhtipyöräpohjaa pyörittää erittäin nopea harjaton moottori, joka tarjoaa erittäin nopeat vasteajat, jolloin Grosjean voi tuntea tien jokaisen vivahteen käsissään.

Grosjeanin ohjauspyörä on Cube Formula CSX2, joka on hiilikuituinen ohjauspyörä, jossa on ohjelmoitavat painikkeet ja koneistetut alumiiniset vaihteenvalitsimet. Tämä ohjauspyörä tarjoaa erinomaisen pidon ja reagointikyvyn, minkä ansiosta Grosjean voi reagoida nopeasti suunnanmuutoksiin ja pelinopeuteen.

Grosjean käyttää myös Fanatec Podium Porsch 911 GT3R -ohjauspyörää, jossa on ergonominen nahkainen ohjauspyörä ja ohjelmoitavat vaihteenvaihtopainikkeet ja -melat. Ohjauspyörässä on myös integroitu LED-näyttö, jonka avulla Grosjean voi seurata kierrosaikojaan ja muita tärkeitä tietoja.

Grosjeanin kampiakseli on Fanatech Clubsport V3, huippuluokan kampiakseli, joka tarjoaa erinomaista tarkkuutta ja reagointikykyä. Tässä kampiakselissa on kolme koneistettua alumiinipoljinta, joissa on säädettävä jarruvoima, jolloin Grosjean voi säätää polkimien herkkyyttä ajotottumustensa mukaan.

Romain Grosjean harjoittelee kahdella ajosimulaatioalustalla: iRacing ja rFactor. Ammattikuljettajat käyttävät näitä kahta alustaa laajalti harjoittelemaan ja parantamaan ajotaitojaan, koska niissä on laaja valikoima erilaisia ratoja ja realistisia kilpa-autoja.

Mitä tulee sen kokoonpanon hintaan, se on paljon edullisempi kuin muiden moottoriurheilun ammattilaisten kokoonpano. Sen ohjaamo maksaa 900 euroa, ohjauspyörän pohja 1500 euroa, Cube Formula CSX2:n ohjauspyörät 1270 euroa ja Fanatec Podium Porsche 911 GT3R:n ohjauspyörät 650 euroa ja polkimet 360 euroa. Romain Grosjeanin kokoonpano maksaa siis yhteensä 4 680 euroa.

Lyhyesti sanottuna Romain Grosjeanin simracing-asetukset ovat täydellinen paketti melko edullisia huippuluokan komponentteja, joiden avulla hän voi uppoutua täysin moottoriurheilusimulaatiokokemukseen. Tällä kokoonpanolla Grosjean voi harjoitella tehokkaasti ja parantaa ajotaitojaan iRacingissa tai rFactorissa.

R8G E-Sports, Romain Grosjean perustaa oman simracing-tiimin

Romain Grosjean perusti R8G Esports -tiimin vuonna 2019 tavoitteenaan tuoda yhteen lahjakkaita simracing-kuljettajia ympäri maailmaa. R8G Esports -tiimi on menestynyt nopeasti kilpailuissa, ja se on saavuttanut lukuisia voittoja ja titteleitä arvostetuissa mestaruuskilpailuissa, kuten Formula SimRacing -maailmanmestaruuskilpailuissa ja GT World Challenge Europe Esports Championship -kilpailuissa.

Simracing-tiiminsä lisäksi Grosjean on luonut myös oman simracing-alustansa, R8G Sim Racing Academyn, jonka tarkoituksena on auttaa kaikentasoisia simracing-kilpailijoita parantamaan ajotaitojaan ja henkistä valmistautumistaan. R8G Sim Racing Academy tarjoaa henkilökohtaisia koulutus- ja valmennusohjelmia sekä dynaamisen verkkoyhteisön, jossa sim-kilpailijat voivat luoda yhteyksiä ja jakaa kokemuksia.

Lyhyesti sanottuna R8G Esports on johtava ammattimainen simracing-tiimi, joka keskittyy huippuosaamiseen ja simracing-kuljettajien kouluttamiseen. Grosjeanin johdolla tiimi on jo saavuttanut suurta menestystä, ja se tulee varmasti jatkossakin loistamaan simracing-maailmassa.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar