Valitse sivu

George Russell Simracing -asetukset

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Mene autosimulaatioiden jännittävän maailman kulissien taakse George Russellin ja hänen henkeäsalpaavan kokoonpanonsa kanssa! Nuori brittikuljettaja avaa ultrasuorituskykyisen pelitilansa ovet päästäkseen uppoutumaan Simracingin mukaansatempaavaan ja koukuttavaan maailmaan. Valmistaudu tarttumaan rattiin hänen kanssaan, kun tutkimme yksityiskohtaisesti huipputeknisiä laitteita, ainutlaatuisia temppuja ja ammattilaisten kilpasalaisuuksia, joiden avulla George Russell on saanut kaikki aistinsa innostumaan virtuaaliradalla!

George Russellin osallistuminen virtuaaliseen moottoriurheiluun

George Russell on yksi Formula 1:n lupaavimmista nuorista kuljettajista, mutta ennen kuin hän liittyi autourheilun eliittiin, hän teki itselleen nimeä simracing-maailmassa. George oli jo varhain kiinnostunut ajosimulaatiopeleistä, ja hän vietti tuntikausia Truck Simulatorin ja Gran Turismon kaltaisten pelien parissa.

Vuonna 2020 George liittyi simracing-yhteisöön Twitchissä nimimerkillä GR63, jossa hän saavutti nopeasti suosiota pelaamalla pelejä, kuten F1 2020. Charles Leclercin järjestämässä Race for the World -hyväntekeväisyystapahtumassa hän kuitenkin kiinnitti simracing-fanien huomion ympäri maailmaa.

George debytoi virallisesti virtuaalikilpailuissa Vietnamin ja Albert Parkin (Kanada) GP-kilpailuissa, joissa hän osoitti nopeasti taitonsa voittamalla palkintopallisijat molemmissa kilpailuissa. Vaikka siirtyminen simulaattorista oikealle radalle voi tuntua vaikealta, George on käyttänyt simracingia keinona hioa taitojaan ja kehittää ajotaitojaan.

Hänen alkuaikansa simracing-urheilussa korostivat myös hänen päättäväisyyttään ja kovaa työtään huippuosaamisen saavuttamiseksi. Hän jatkoi panostamista simracingiin ja pyrki jatkuvasti parantamaan suoritustaan ja oppimaan virheistään. Kovan työnsä ja Williams E-Sport -tiimin kanssa tekemänsä yhteistyön ansiosta George voitti Espanjan GP:n ja neljä peräkkäistä voittoa.

Nykyään George Russellia pidetään yhtenä maailman parhaista simracing-kuljettajista, ja hänen jokaista liikettään seuraa verkossa uskollinen faniyhteisö. Vaikka hän on sittemmin saavuttanut vielä suurempia saavutuksia moottoriurheilun maailmassa, hänen alkuaikansa simracingissä olivat ponnahduslauta hänen uralleen ja osoittivat, että hän oli valmis tekemään kovasti töitä saavuttaakseen tavoitteensa riippumatta siitä, millä kilpaurheilun osa-alueella hän oli.

George Russellin simracing-asetusten esittelyt

George Russellin Simracing-asetelma on vaikuttava ja tekniikan huippuluokkaa. Kaikki alkaa SIMUCUBE 2 ULTIMATE -ohjauspyörän alustasta, joka tarjoaa vertaansa vailla olevaa tarkkuutta ja ammattilaistason palautetta. Ascher Racing F28-SC -ohjauspyörää käytetään sen ergonomisen muotoilun ja luonnollisen tuntuman vuoksi, joka antaa tarkkaa palautetta rataolosuhteissa.

HEUSINKVELD SIM PEDALS ULTIMATE -kampiakseli on olennainen osa Russellin kokoonpanoa, sillä se tarjoaa luonnollisen jarrutustuntuman ja nopean, tarkan vasteen. SIM-LAB P1-X -ohjaamo on vankka ja mukautettava, ja se tarjoaa vakaan alustan kaikille kilpa-autosimulaattorilaitteille. SPARCO CIRCUIT -istuin on huippuluokan kilpaistuin, joka tarjoaa optimaalisen tuen ja maksimaalisen mukavuuden.

Tietokoneena Russell käyttää marraskuussa 2021 julkaistua PC Sim Racing Build -tietokonetta, jossa on poikkeuksellinen prosessoriteho ja huippuluokan grafiikkakapasiteetti ultrarealistisia ajosimulaatioelämyksiä varten. Elgato Stream Deckillä on helppo hallita suoratoistosovelluksia ja live-tuotantotyökaluja. Logitech G PRO X -kuulokkeita käytetään niiden laadukkaan äänen vuoksi, joka tarjoaa täydellisen uppoutumisen ajosimulaatiokokemukseen.

Kaiken kaikkiaan George Russellin Simracing-asetelma on yhdistelmä korkealaatuisia komponentteja ja huipputeknologiaa, joiden avulla hän voi harjoitella optimaalisissa olosuhteissa ja kilpailla maailman parhaiden online-kilpailijoiden kanssa.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar