Valitse sivu

9 parasta ohjauspyörää PlayStation 5:lle

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Jos pidät simulaattoreista tai ajopeleistä PlayStation 5:lle ja harkitset ohjauspyörän hankkimista, älä odota enää ja lopeta perinteisen ohjaimen käyttö. PlayStation 5 -ohjauspyörän avulla voit alkaa nauttia jännityksestä, jota näiden pelien pelaaminen mahdollisimman realistisesti tuo mukanaan.

Tässä artikkelissa päätimme siis kertoa sinulle parhaista PlayStation 5:n Sim-racing-rattaista, jotka löydämme osoitteesta 2024, pitäen aina mielessä hinta-laatusuhteen ja tärkeimmät ominaisuudet, joita rattaissa tulisi olla.

Kerromme , miten valitset itsellesi sopivan ohjauspyörän ja mitä tekijöitä sinun on otettava huomioon, ennen kuin päätät, minkä mallin ostat.

 

Parhaat PS5-ohjauspyörät yhdellä silmäyksellä

#1 : Fanatec GT DD PRO

⭐ Pisteet : 9.9/10

fanatec gt dd pro

✅ Suora asema PS5:ssä

“Rakastamme sitä sen lyömättömän tarjouksen ja huippulaadun vuoksi.”

#2 : Fanatec Clubsport Racing Wheel F1

⭐ Pisteet: 9.8/10

thrustmaster tgt2 arvostelu

✅ Suunniteltu F1-ammattilaisille

“Pidämme sen 15 Nm:n vääntömomentista ja vertaansa vailla olevasta tarkkuudesta”.

#3 : Thrustmaster T248

⭐ Pisteet : 8.8/10

thrustmaster-t248-avis

✅ Hyvä aloituspaketti

“Rakastamme hänen vilkasta, tarkkaa voimanpalautustaan”.

Fanatec CSL Elite McLaren GT3 V2 (Fanatec CSL Elite McLaren GT3 V2)

mclaren gt3 v2

Tämä ohjauspyörä on replica ohjauspyörän jäljennös McLaren 650S GT3 ja on alle McLarenin virallinen lisenssi.

Pyörän halkaisija on 30 cm, ja siinä on valetut kumikahvat ja kaksi alumiinista analogista säätöpyörää.

Tässä mallissa on myös OLED-näyttö, Xbox-tilan LED-ilmaisin ja QuickRelease-järjestelmä.

Vaikka tämä Fanatecin ohjauspyörä on virallisesti lisensoitu Xbox Onelle ja Xbox Series X|S:lle, se on yhteensopiva myös Windowsin, PlayStation 4:n ja tietenkin PlayStation 5: n kanssa (riippuen käytetystä alustasta).

Fanatec CSL Elite McLaren GT3 V2 -ohjauspyörä on todella erinomainen valinta, jos etsit huippuluokan ohjauspyörää, joka ei kuitenkaan ole kalliimpi. Takaamme, ettet kadu sijoitustasi!

Edut

 • Erinomainen vastine rahalle.
 • Huippulaadukas viimeistely ja muotoilu.

Haitat

 • QuickRelease-järjestelmä ei ole yhteensopiva Fanatec DD -jalustojen kanssa.

Logitech G29

logitech g29

Logitech G29, joka tunnetaan myös nimellä Logitech G29 Driving Force, ansaitsee maininnan yhtenä parhaista PlayStation 5:n lähtötason ohjauspyöristä erinomaisen hintansa ja vaikuttavan voimapalautteensa ansiosta.

Se on valmistettu anodisoidusta alumiinista, ja siinä on meluvaihteet ja poljinyksikkö, joka on sekä vankka että mukava, jotta simulointi olisi entistä täydellisempi. Se käyttää myös yksinkertaista vaihteistojärjestelmää, jossa ei ole minkäänlaisia hihnoja käytön yksinkertaistamiseksi.

Siinä on myös 900 asteen kääntökulma ja 14 painikkeen paneeli, joka on optimoitu erityisesti PlayStationia varten. I

Tässä Logitechin ohjauspyörässä on realistinen voimapalaute kahden moottorin ja kierukkavaihteiston sekä Hall-efektiohjausanturin ansiosta.

Logitech G29 Driving Force on erinomainen laite uuden sukupolven konsoleille, sillä se ei maksa yhtä paljon kuin useimmat muut markkinoilla olevat mallit, mutta tarjoaa erinomaisen voimapalautteen ja muita etuja.

Jos olet uusi Sim-racing-maailmassa, haluat luultavasti aloituspaketin, joka sisältää sekä polkimet että ohjauspyörän. Joten hanki Logitech G29!

Edut

 • Valmistettu laadukkaista materiaaleista.
 • Varustettu voimapalautteella.
 • Varustettu vakaalla, liukumista estävällä 3-pedaalisella kampiakselilla.

Haitat

 • Voimapalaute on hieman epätasapainoinen.
 • Keskellä on kuollut alue.

Thrustmaster T248

thrustmaster-t248-avis

Thrustmaster T248:ssa on ensiluokkainen muotoilu ja nahkaverhoilu ohjauspyörän ulkopuolella. Pyörän halkaisija on 28 cm, ja se pyörii 900°. Sen monipuolisen muodon ansiosta se voidaan sovittaa kaikkiin pelityyleihin.

Ohjauspyörässä on jopa 25 toimintopainiketta, mukaan lukien 2 kaksitoimista kooderia.

Thrustmaster T248 :ssa on myös interaktiivinen kojelauta, jonka ohjauspyörän näytöllä on yli 20 eri näyttöä.

Tässä mallissa on erittäin dynaaminen voimapalaute kahdella harjamoottorilla ja lennossa tapahtuva säätö (mukaan lukien 3 esiasetettua tilaa) näytön kautta. Se on yhteensopiva kaikkien pelien kanssa. Ohjauspyörässä on myös kaksi magneettista, patentoidulla H.E.A.R.T.-tekniikalla varustettua ohjauspyörän takaosaa. Nämä säätöpyörät ovat tarkkoja (12 bittiä), herkkiä ja tarjoavat mahdollisimman vähän reaktioaikaa vaihteita vaihdettaessa.

Ohjauspyörän mukana toimitetaan T3PM-kolmipyöräinen kampiakseli, joka tarjoaa suuren tarkkuuden ja tarjoaa todellista nautintoa ja uskomattomia tuntemuksia kilpailujen aikana.

Thrustmaster T248 on virallisesti lisensoitu PlayStation 5:lle, mutta se on yhteensopiva myös PlayStation 4:n ja PC:n kanssa.

Edut

 • Erittäin hyvä voiman palautuminen.
 • Integroitu ohjausnäyttö.
 • Erittäin laadukas T3PM-kampiakseli.

Haitat

 • Melat ovat hieman äänekkäät.

Parhaat keskitason PlayStation 5 -ohjauspyörät

Tähän kategoriaan olemme valinneet kaksi suosikkiamme keskitason PlayStation 5 -yhteensopivista ohjauspyöristä.

Logitech G923

logitech g923

The Logitech G923 on päivitetty versio Logitechin lippulaivamallista, G29:stä. Se on Sonyn virallisesti valtuuttama käytettäväksi PlayStation 5 ja PlayStation 4:n kanssa, ja se on yhteensopiva myös muiden konsolien ja PC:n kanssa.

Logitech G923 -ohjauspyörä on halkaisijaltaan 28 cm, ja sen ohjauspyörän autotyyliset nahkatikkaukset sekä korkealaatuinen harjattu metalli pyörässä ja koristeissa antavat tälle ohjauspyörälle selvästi klassisen ja laadukkaan ulkonäön ja tunnelman.

Logitech G923 -pyörä voi kääntyä jopa 900°, ja siinä onTrueforce, uuden sukupolven voimapalautejärjestelmä, sekä suljetun silmukan moottorinohjaus, joka uuden laiteohjelmiston ansiosta tekee moottorin vääntömomentista tarkemman.

Siinä on myös 24-pisteen valintakiekko vetovoiman, vääntömomentin ja jarruvoiman säätöön, progressiiviset jarrupolkimet, joissa on jouset, jotka jäljittelevät paineherkkiä jarrujärjestelmiä tarkemman hallinnan varmistamiseksi, ja integroitu kierroslukumittari kierroslukujen näyttämistä varten tuetuissa peleissä, kuten Gran Turismo 7:ssä.

Tässä ohjauspyörämallissa on myös sisäänrakennettu LED-merkkivalo, joten näemme nopeasti, milloin olemme saavuttaneet oikean kierroslukupisteen, ja voimme käyttää vaihteenvaihtoa tehokkaammin.

Logitech G923:ssa on myös G-Hub ja sisäänrakennettu muisti, joten voit mukauttaa ja hienosäätää useita ohjauspyörän ominaisuuksia tietokoneella ja siirtää nämä asetukset PlayStation 5:een, jolloin voit hallita ajopelejä entistäkin tarkemmin.

Logitechin uusin ja paras ohjauspyörä G923 on investointi, jota et tule katumaan!

Edut

 • Varustettu kehittyneellä tekniikalla.
 • Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista.
 • 3-pedalinen kampiakseli, jossa on parannettu jarrujärjestelmä.

Haitat

 • Sen hinta-laatusuhde ei ole optimaalinen kilpailijoihin verrattuna.
 • Palautteen motorisointi hieman nykivää.

Fanatec Formula V2.5

fanatec clubsport formula v 2 5

Ohjauspyörä ClubSport Formula V2.5 ohjauspyörän halkaisija on 27 cm halkaisijaltaan ja sitä peittää 5 mm:n hiilikuitulevy. Siinä on kaksi säädettävää magneettista metallilätkää vaihteiden vaihtamista varten.

Siinä on myös kaksi kahvoihin sisäänrakennettua värähtelymoottoria, joita voidaan ohjata pyörän asetusvalikosta (SHO) tai pelissä Fanatec SDK:n kautta, sekä OLED-näyttö, kierroslukumittari, jossa on 9 keskimmäistä LED-valoa telemetriaa varten, ja kaksi LED-palkkia.

Fanatec Formula V2.5 -ohjauspyörässä on QuickRelease-järjestelmä , ja se on tietenkin yhteensopiva PlayStation 5:n kanssa, mutta myös PC:n ja PlayStation 4:n kanssa. Fanatec tarjoaa lähes identtisen version, Formula V2.5x, Xbox-yhteensopivuutta varten.

Tämä Fanatecin ClubSport-mallistoon kuuluva ohjauspyörämalli tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia mukauttamiseen , ja se on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka kestävät simulaatiokilpailuja koko eliniän. Vaikka se on ehkä hieman liikaa nuorille aloittelijoille, pidimme Fanatecin Formula V2. 5 -pyörää todella erinomaisena pyöränä, joka tarjoaa uskomattoman pelituntuman.

Ja jos olet todellinen F1-fani, Fanatec ClubSport Formula V2. 5 -ohjauspyörä on juuri sinulle, joten älä epäröi enää!

Edut

 • Sen kiertokulma on rajoittamaton.
 • Sen OLED-näyttö.

Haitat

 • Aloittelijoiden voi olla hieman vaikea päästä käsiksi siihen.

Thrustmaster T300RS GT

thrustmaster-t300rs-gt-avis

The Thrustmaster T300 RS GT -ohjauspyörä ohjauspyörä on erityisesti GT SIMULATORVaikka sitä voidaan mukauttaa myös muihin juoksutyyleihin. Siinä on yhteensä 13 painiketta, joita täydentävät manuaalinen vaihteenvaihto ja D-pad ohjauspyörän vasemmalla puolella.

Thrustmaster T300RS GT on halkaisijaltaan 28 cm, ja siinä on vahvistettu, kuvioitu kumipinnoite koko pinnalla. Ohjauspyörän keskellä on virallinen GT-logo. Vaihteenvalitsimet ovat 13 cm korkeat, mikä parantaa intuitiivista käyttöä.

Tämän ohjauspyörän mukana toimitetaan T3PAGT 3-pedaalinen kampiakseli, mutta se on yhteensopiva myös T-LCM-polkimien kanssa. Tämän painoksen mukana tuleva pedaalilauta erottuu muotoilultaan muista, ja siinä on useita kokoonpanotasoja. Jarrupolkimessa on progressiivinen vastus, joka lisää realistisuutta, ja siinä on Conical Rubber Brake Mod.

Tässä mallissa on patentoitu HallEffect AccuRate Technology (H.E.A.R.T), jossa on kosketukseton magneettianturi ja QuickRelease ohjauspyörän nopeaan ja helppoon vaihtamiseen.

Thrustmaster T300RS GT -ohjauspyörässä on Tact Switch -järjestelmä , joka voidaan aktivoida jopa 10 miljoonaa kertaa tai enemmän.

Jos olet Gran Turismo -fani, Thrustmaster T300RS GT on mielestämme juuri sinulle sopiva Sim-racing-ohjauspyörä!

Edut

 • Reaktiivinen, voimakas voimapalaute.
 • Laadukas suunnittelu ja valmistus.
 • Mukana tulevat pedaalit ovat huippulaatua.

Haitat

 • Ei vaihdevipua mukana.
 • Ohjauspyörän ja vaihteenvalitsimien välinen etäisyys voi olla ongelma.

Parhaat PlayStation 5:n huippuluokan ohjauspyörät

Huippuluokassa esittelemme kaksi PlayStation 5 -yhteensopivaa ohjauspyörää, jotka ovat mielestämme markkinoiden parhaita.

Thrustmaster T-GT 2

thrustmaster tgt2 arvostelu

The Thrustmaster T-GT II PlayStation 5:lle on suunniteltu erityisesti Gran Turismo -saagan faneille, ja se on tehnyt kaikkensa, jotta se olisi yksi realistisimmista Sim-ajoneuvoista tähän mennessä.

Tuotteen valmistuksessa on otettu huomioon kaikki GT World Seriesiin osallistuvilta parhailta eSports-pelaajilta kerätyt tiedot.

Se on suunniteltu täysin autoteollisuuden innoittamana, ja siinä on innovatiivisia tekniikoita, kuten T-Turbo Power, T-LIN, T-40VE, T-M.C.E ja T-DFB, jotka tuottavat ainutlaatuisia, realistisia tuntemuksia ajosimulaattoreissa.

Uuden sukupolven Brushless II -moottori tarjoaa entistäkin nopeamman suorituskyvyn ja entistäkin enemmän jännitystä, jolloin tunnet jokaisen mutkan ja radan jokaisen reunan.

Pyörän voimapalaute on reaaliaikainen, eikä siinä ole kuolleita alueita. Tuloksena on vertaansa vailla oleva ajotehokkuus.

Laadukkaat materiaalit ja käytetyt AEC-Q-pätevyystekniikat takaavat suuren lujuuden ja kestävyyden vaativimmillekin pelaajille, jotka haluavat nauttia hyvin pitkistä istunnoista tai kilpailuista.

Kampiakseli on T3PA GT II, jossa on tarkempi ja pitkäikäisempi jarrujousi kuin T3PAGT:ssä.

Ohjauspyörä on päällystetty nahalla , ja se onerittäin laadukas, joten se näyttää siltä kuin käyttäisit oikean auton ammattimaista ohjauspyörää. Kuten kaikki Thrustmasterin ohjauspyörät,ohjauspyörä on vaihdettavissa, joten voit vaihtaa sen milloin haluat.

Yhteenvetona voidaan todeta, että tämä PlayStation 5:n ohjauspyörä on poikkeuksellinen jayksi oppaamme parhaista, mutta on syytä huomauttaa, että hinta voi olla kohtuuton, jos olet ennen kaikkea uusi Sim-kilpailujen maailmassa. Jos sinulla on siihen varaa, voit tietysti saada yhden parhaista simulaatiokokemuksista kotona.

Edut

 • Sisältää T-DFB-tekniikan.
 • Tehokas ja tarkka voimapalaute.

  Haitat

  • Pedaalit voisivat olla kokonaan metallisia, vaikka ne ovatkin laadukkaita.

  Fanatec Clubsport F1 Racing Wheel

  Fanatec Podium Racing Wheel F1

  Fanatec Clubsport F1 vie autenttisuuden ja ylellisyyden aivan uudelle tasolle, ja se on epäilemättä yksi upeimmista PlayStation 5:lle saatavilla olevista pyöristä.

  Tätä Fanatecin ohjauspyörää myydään virallisella F1- ja PlayStation-lisenssillä, ja se on luonnollisesti yhteensopiva Play Station 5:n ja PlayStation 4:n sekä PC:n kanssa.

  Fanatec Clubsport Racing Wheel F1 -pyörässä on 15 Nm:n suoravetoinen moottoroitu force feedback -järjestelmä. Suoravetoiset pyörät ohittavat tavallisten pyörien hihnat ja hammaspyörät ja muodostavat kirjaimellisesti suoran yhteyden pyörän ja käyttömoottorin välille, mikä mahdollistaa entistä tarkemman ja aidomman ohjauksen.

  Clubsport Racing Wheel F1 tarjoaa uskomattomat 2520° kiertoastetta. Sen halkaisija on 27 cm, ja siinä on taottu sininen hiilikuituinen etulevy sekä hengittävyyttä parantavat rei’itetyt aitoa nahkaa olevat kahvat. Siinä on kaksi CNC-koneistettua alumiinista melaa, joissa on magneetit, ja se tarjoaa plug and play -toiminnallisuuden, revLED-merkkivalot pyörimisnopeuden seurantaa varten, 1 tuuman (128×64 pikseliä) OLED-näytön, moniasentokytkimet ja monia muita uskomattomia ominaisuuksia.

  Ne, joilla on varaa Fanatec Clubsport Racing Wheel F1 -rattiin, tulevat olemaan ällikällä lyötyjä tämän mallin tarjoamasta uskomattomasta ajokokemuksesta, joka on mielestämme yksi markkinoiden parhaista tällä hetkellä!

  Edut

  • Direct Drive -ohjauspyörä.
  • Paras saatavilla oleva voimapalaute.
  • Erinomainen viimeistely ja ergonomia.

  Haitat

  • Sen korkea hinta.
  • Vaikea ymmärtää aloittelijoille.

  Fanatec Gran Turismo DD Pro

  Fanatec-GT-DD-Pro

  Fanatec Gran Turismo DD Pro on suunniteltu yhdessä Gran Turismo Sportin kanssa ja yhteistyössä Polyphony Digitalin kanssa, ja se on ensimmäinen virallisesti lisensoitu Direct Drive -ohjauspyörä PlayStation 5:lle.

  Yksi ensimmäisistä asioista, jotka sinun on tiedettävä Fanatec Gran Turismo DD Prosta, on se, että se myydään oletusarvoisesti pakettina. Saat itse GT DD Pro -alustan, Gran Turismo -pyörän, CSL-kytkimettömät polkimet ja DD-pöytätelineen. Toisin kuin CSL DD:n tai muiden Fanatecin alustojen kohdalla, sinun ei siis tarvitse vaivautua etsimään yhteensopivia tuotteita. Saat kaiken kerralla heti alusta alkaen.

  Fanatec Gran Turismo DD -paketti on saatavana kolmena versiona: perustason pro-versio (5 Nm), pro-versio (8 Nm) ja premium-versio.

  Ohjauspyörän halkaisija on 28 cm, se on päällystetty synteettisellä nahalla ja siitä on helppo pitää kiinni. Siinä on kaikki PlayStation-ohjaimen painikkeet ja vielä enemmän, sillä siinä on viisi outoa kytkintä (4+1), LED-nauha kierroksille ja pieni OLED-näyttö vaihteita tai muita tietoja varten.

  Fanatec GT DD Pro -ohjauspyörässä on myös kaksi muovista ohjauspyörää, joissa on magneettiset anturit, Standard Tuning -valikko, jonka avulla aloittelijat pääsevät nopeasti alkuun ilman, että heidän tarvitsee huolehtia asetuksista, ja QuickRelease-järjestelmä.

  Tämä paketti sisältää myös CSL 2-pedal-kahvakuulan, joka on valmistettu kokonaan metallista ja tarjoaa hyvän kestävyyden.

  GT-faneille, mutta ei pelkästään GT-faneille, Fanatec GT DD Pro on merkittävä ohjauspyörä, jonka hinta-laatusuhde on lähes lyömätön.

  Edut

  • Uskomattomat tuntemukset Direct Driven ansiosta.
  • Erittäin laadukkaat materiaalit.
  • Täysin konfiguroitavissa.

  Haitat

  • Lisävaihtoehtojen hinta on edelleen korkea.

  Miten päätät, mikä PlayStation 5 -ohjauspyörä sopii sinulle?

  Jotta voit päättää , mikä PlayStation 5 -yhteensopiva ohjauspyörä sopii sinulle, on otettava huomioon useita kriteerejä, jotka selitämme tässä.

  Millainen simracer olet?

  Jos haluat kilpailla muiden simraajien kanssa eliitti- tai ammattilaistyylillä, kannattaa hankkia huippuluokan ohjauspyörä. Jos olet vielä aloittelija ja haluat parantaa PlayStation 5 -ohjaimesi rajoituksia, keskitason tai perustason ohjain riittää.

  Budjettisi

  Ohjauspyörään sijoittamasi hinta määrää pääasiassa sen, minkä luokan voit valita. Kalleimmat sukkulahanat eivät välttämättä ole parhaita, minkä vuoksi suosittelemme aina vertailemaan eri mallien ominaisuuksia samaan hintaan.

  Pelialustasi

  Jotkin mallit voidaan liittää myös Xbox- tai PC-konsoliin. Jos olet tottunut pelaamaan myös tämäntyyppisillä alustoilla, suosittelemme valitsemaan ohjauspyörämallin, joka on yhteensopiva kaikkien kotonasi olevien alustojen kanssa.

  Suosikkikilpailutyylisi

  Huomiota herättävä juoksutyyli on myös ratkaiseva tekijä. Jos F1-simulaattorit ovat sinun juttusi, painikkeiden muotoilu ja asettelu auttavat sinua antamaan parhaasi näissä kilpailuissa. Sama koskee GT-, NASCAR-, ralli- ja muita pelejä. Ihannetapauksessa sinun pitäisi valita omaan makuusi sopiva ohjauspyörä.

   

  Mitä hyvän Sim-racing-ohjauspyörän pitäisi olla PlayStation 5:lle?

  Seuraavassa on muutamia tekijöitä, jotka kannattaa ottaa huomioon, kun haluat ostaa PlayStation 5 -ohjauspyörän:

  Uppoaminen

  On tärkeää, että valitsemasi ohjauspyörämalli tarjoaa mahdollisimman realistisen tuntuman. Jos valitsemme mallin, jossa on Force Feedback -järjestelmä, realismi on taattu moottorin ansiosta, joka simuloi täydellisesti oikean auton ajamista. Muut ominaisuudet ja lisävarusteet voivat lisätä peliin uppoutumista (LED-näyttö, vaihdelaatikko, polkimet jne.).

  Kiertokulma

  Pyörän pyörimisnopeus tarkoittaa kulmaa, jossa pyörä voi kääntyä molempiin suuntiin. Yleisesti ottaen, mitä korkeampi kierrosluku, sitä parempi sinulle. Suuremman kiertoasteen ansiosta sinulla on enemmän vapautta suorittaa käännöksiä ja driftauksia.

  Voiman palautejärjestelmä

  Voimapalaute ja tärinä ovat ohjauspyörän tärkeimmät osatekijät, jotta ajokokemus olisi mahdollisimman realistinen. Vaikka monissa ohjauspyöräkokoonpanoissa on voima- ja tärinäpalaute, monet niistä ovat melko keskinkertaisia tai käytännössä olemattomia.

  Lyhyesti / Päätelmät

  Valitsitpa minkä tahansa tässä artikkelissa esittelemistämme malleista, saat aina enemmän tuntumaa ja uppoutumista kuin perinteinen PlayStation-käsikonsoli.
  Toivomme, että tämä artikkeli ja arvostelumme olivat hyödyllisiä ja että tämä opas parhaista PlayStation 5 -ohjauspyöristä auttaa sinua valitsemaan makusi ja budjettiisi parhaiten sopivan mallin.

  gt dd pro

  Fanatec GT DD Pro

  Paras ohjauspyörä PS5:lle vuonna 2024

  Notez cet article

  Vous risquez également d’aimer…

  Ei tuloksia

  Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.

  0 kommenttia

  Lähetä kommentti

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Pin It on Pinterest

  FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
  This is default text for notification bar