Valitse sivu

Xbox-yhteensopiva MOZA R3 tekee suuren lanseerauksen!

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Kiinalaisesta sim-ajolaitteiden valmistajasta Mozasta on tullut suosittu alle neljässä vuodessa, ja se on melkoinen saavutus näin kilpaillulla alalla. Meillä on muitakin pelaajia, joilla on kestänyt vuosia (yli 10 vuotta) tehdä jälkensä ja tulla harkituksi mahdollisen setup-kilpailun yhteydessä.

Tämä nousu listoilla ei kuitenkaan ole tapahtunut sattumalta. Ei, kaukana siitä. Mozan tiimit eivät ole vain ammattitaitoisia omilla aloillaan, vaan niillä on myös suuri intohimo moottoriurheilua kohtaan ja runsaasti kokemusta moottoreiden ja elektroniikan valmistuksesta. Moza Racing on yli 10 vuotta kameran vakaajia valmistaneen yrityksen osasto.

Moza-mallistoon kuuluu tällä hetkellä 6 Direct Drive -ketjupyörää, useita ohjauspyöriä ja polkimia sekä muita oheislaitteita, kuten kojelautoja, vaihteenvaihtimia, käsijarruja ja paljon muuta. Vaikka absoluuttisesti katsottuna se ei olekaan paljon verrattuna kilpailijoihin, varsinkaan ohjauspyörien osalta, se riittää silti keskivertokuljettajalle.

Kyseessä on nuori yritys, joten voisi luulla, että sen tuotteet ovat puhtaasti PC-yhteensopivia. Näin on myös tuotemerkin perusvaatteiden kohdalla. Pieni DD R3 -pohja on PC-yhteensopiva, mutta se on lisensoitu Xboxille, enkä todellakaan tiedä, miten Moza sai käsiinsä Microsoftin konsoleita varten tarkoitettuja siruja. Jotkut pelaajat ovat olleet pelissä jo pitkään, eivätkä ole vieläkään onnistuneet saavuttamaan konsoliyhteensopivuutta. Mutta se ei ole asian ydin.

R3 Moza julkistettiin kuukausia sitten, ja tuotemerkin verkkosivuilla lukee edelleen “tulossa pian”. Odotus on vihdoin ohi, ja R3-paketti on saatavilla. Paketti sisältää R3-perustan, joka kehittää 3,9 nm:n huippuvääntömomentin, Xbox-kohtaisen ES-ohjauspyörän (joka on oikeastaan vain halvempi johdannainen tavallisesta PC-ohjauspyörästä), SR-P Lite-poljinlaudan ja pöytäkiinnikkeen, jolla kaikki voidaan kiinnittää huonekaluihin.

R3-pohja on Moza Racingin ensimmäinen pääsy Microsoftin ekosysteemiin Xbox One- ja Series X/S -yhteensopivuuden ansiosta. Jos sinulla on amerikkalaisen pelijätin uusin konsoli tai jopa sitä edeltänyt konsoli, voit nauttia lukuisista sim-ajopeleistä, kuten Forza Horizonista ja Motorosportista, AC:stä, ACC:stä ja monista muista.

Minun on huomautettava, että R3-paketti on lähtötason paketti, joten sinun ei kannata odottaa, että fysiikkamoottoreiden efektit ja muut yksityiskohdat ovat erinomaisesti jäljiteltyjä. Absoluuttisesti katsottuna pohja on melko hyvä, ja se tekee sinut helposti tyytyväiseksi sim-kilpailuissa. Lisäksi paketin myyntihinta on noin 400 euroa, mikä on erittäin houkutteleva hinta Direct Drivelle.

Lue koko arvostelumme MOZA R3 -paketista

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar