Valitse sivu

RSeat : Mikä alusta valita? (Täydellinen opas)

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

The alusta on todella tärkeä osa sim-kilpailuvarustusta, ja se vaatii hieman harkintaa ennen ostamista. Markkinoilla on erilaisia malleja eri tuotemerkeiltä, mutta kaikki niistä eivät ole hintansa arvoisia.

Eurooppalainen tuotemerkki RSeat on viime vuosina tullut yksi eurooppalaisten Sim-Racing-pelaajien suosimista alustavalmistajista. Se tarjoaa erittäin laaja valikoima erittäin korkealaatuisia alustoja joista olemme päättäneet kertoa teille tänään hieman.

Olet päättänyt investoida RSeat-alustaan mutta et tiedä, minkä valitsisit? Tässä artikkelissa annamme sinulle neuvoja siitä, mikä tekee hyvän alustan ja oikean RSeat-mallin valitseminen tarpeisiisi.. Esittelemme myös koko valikoiman erilaisia RSeat-alustavalikoima auttaa sinua mallin valinnassa.

Mitä hyvässä alustassa on oltava?

Mielestämme hyvässä sim-kilpailualustassa tulisi olla seuraavat osat:

Tutkimuksemme ja kokemuksemme perusteella uskomme, ettäettä hyvässä sim-kilpailuohjaamossa on oltava seuraavat osatekijät :

Vakaus

Kaikki kuljettajat ovat samaa mieltä siitä, että ajosimulaattori on yleensä hyvin äärimmäinen kokemus, jossa tapahtuu äkillisiä muutoksia ja liikkeitä. Siksi sinun on löydettävä erittäin vakaa alusta, joka kestää kaikki nämä liikkeet liikkumatta, jotta vältät onnettomuudet. Vankkuus ja vakaus ovat kaksi näkökohtaa, joista ei todellakaan saa tinkiä.

Hyvä istuvuus polkimille ja ohjauspyörälle

On todella tärkeää, että polkimet ja ohjauspyörä istuvat tiukasti runkoon, jotta vältät kaikenlaiset odottamattomat liikkeet. Siksi suosittelemme mallia, jonka avulla voit säätää niitä niin paljon kuin on tarpeen, jotta muut varusteet pysyvät paikoillaan.

Vaihdevivun lokero

Kaikissa RSeat-alustoissa sitä ei ole, mutta manuaalivaihteiston harrastajat tarvitsevat lokeron vaihdevivulle. Ne myydään lisävarusteena.

Miten valitsemme oikean RSeat-alustan tarpeisiimme?

Osoitteessa valitse RSeat-alusta sinulle sopivaa alustaa, suosittelemme, että keskityt useisiin tekijöihin. tietyt tekijät, jotka voivat osoittaa, mitkä mallit sopivat parhaiten tarpeisiisibudjettiisi ja erityistilanteeseesi.

Yhteensopivuus

Ei kannata ostaa huippumallia, jos se ei ole yhteensopiva konsolisi, polkimiesi tai ohjauspyöräsi kanssa, koska et voi käyttää sitä. Useimmat markkinoilla olevista malleista ovat yhteensopivia kaikkien tärkeimpien merkkien, kuten Thrustmasterin, Logitechin ja Fanatecin, ohjauspyörien ja lisävarusteiden kanssa. Suosittelemme silti tarkistamaan, että laitteesi on täysin yhteensopiva.

Valmistus ja materiaalit

Sinun on tarkasteltava runkojen, jalkojen ja nivellettyjen käsivarsien rakennetta varmistaaksesi, että ne ovat täysin vakaita. On myös tärkeää varmistaa, että istuimissa on kiskot ja mahdollisuus erityisiin korkeussäätöihin mukavuutesi vuoksi. Toisaalta suosittelemme ostamaan alustan, joka on valmistettu erittäin lujista materiaaleista, kuten teräksestä ja alumiinista. Näin se kestää paremmin painoa ja pitkiä soittosessioita.

Lisätoiminnot

Lisäominaisuudet ja -komponentit ovat erittäin tärkeitä RSeat-alustaa ostettaessa. Joissakin on esimerkiksi lepotuoleja, korkeussäätöjä ja viputukia tai muunlaisia tukia ja lisävarusteita. Muista, että jokainen lisäominaisuus lisää ostokustannuksia.

Käytettävissä oleva tila

Sinun on harkittava, kuinka paljon tilaa rakenne tarjoaa sinulle istua mukavasti, mutta sinun on myös harkittava, kuinka paljon tilaa sinulla on sijoittaa ohjaamosi kotona. Näin voit ostaa sinulle sopivan ja todella toimivan rakenteen.

Hinta

RSeat-alustojen hinnat ovat yleensä korkeat. Sinun on otettava tämä huomioon ennen päätöksentekoa. Voit valita mallin, jossa alusta myydään yksinään ja valita toisenlaisen istuimen, tai voit valita itsellesi täydellisen ohjaamon, jossa on kaikki tuotemerkin tarjoamat ja saatavilla olevat tuet ja lisävarusteet. Kaikki riippuu budjetistasi.

RSeat-alustavalikoima

Tässä esitellään laaja valikoima Rseatalustavalikoima, joka sisältää täydellisiä ohjaamomalleja tai erikseen myytäviä alustoja, joissa on valinnaisia istuimia.

RSeat B1

rseat b1-alusta

The RSeat B1 täyttää kaikki alustalle asetetut odotukset. Se on vakaa ja jäykkä, mutta se ei säästele lainkaan… mukavuus. Lisäksi se on malli, jota voidaan säätää erittäin helposti, ja se on suunniteltu siten, että siihen voidaan lisätä monia lisävarusteita.

The RSeat B1 tarjoaa uskomattoman mukaansatempaavan tunteen, vaikka istuin ei olekaan oikean kilpa-auton istuin, et huomaa eroa.

Nahka on todella miellyttävää ja mukavaa, ja teräsrunko antaa sille todella ylellisen ja vankan ulkonäön.

Istuintuki on asennettu liukukiskot mikä mahdollistaa säädöt lennossa. Sinulla on lukuisia säätömahdollisuuksiaistuimen kallistus ja korkeus, polkimet jne.

Voit valita tämän mallin kaari-istuimella tai ilman, tai valita haluamasi istuimen RSeat- tai SPARCO-merkkisistä vaihtoehdoista.

Tämä ohjaamo tukee mitä tahansa ohjauspyörää Suora käyttö ohjauspyörää, kuormituskennoa tai hydraulisia polkimia.

RSeat B1 on monipuolinen malli, joka antaa sinulle loistavan pelituntuman, emmekä voi suositella sitä tarpeeksi!

RSeat P1

RSEAT P1

The RSeat P1 on vankka ohjaamo, jossa on teräksinen teräsrunko. Voit valita tämän mallin kaari-istuimella tai ilman, ja voit valita vaihtoehdoista, joita on tarjolla merkin verkkosivustolla.

Päärunkokokoonpano on valmistettu teräslevyistä laatikkokiskokokokoonpanossa, joka on samanlainen kuin oikeissa ajoneuvojen alustoissa. Tämä tarjoaa jäykkä perusalusta joka voi tukea muita koottuja ohjaamon osia. Vaihdevivun tuki on erittäin painava ja erittäin jäykkä asennettuna.

Ohjauspyörän pohjan tuki on raskas, hyvin rakennettu yksikkö. Se mukautuu useimpiin ohjauspyöriin voimapalautteen ja Suoraveto saatavilla markkinoilla.

The RSeat P1 voit valita Rally- tai GT-ajoasento ajoasento, ja se sopii kaikenkokoisille pelaajille.

Tämä malli tarjoaa lukuisia säätöjä eri tuille ja istuimellejoten voit löytää ihanteellisen ja mukavimman asennon peliisi.

RSeat P1 tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle. Siinä yhdistyvät mukavuus, vakaus ja jäykkyys, ja sitä pidetään yhtenä markkinoiden jäykimmistä ohjaamoista!

RSeat C1

rseat c1

The RSeat C1 on modulaarinen alusta, jonka voit valita kaari-istuimella tai ilman, tai valita haluamasi istuimen RSeat- tai SPARCO-merkkien valikoimasta merkin verkkosivuilla olevista vaihtoehdoista.

Tämä malli on erittäin vakaa, jäykkä ja ergonominen. Sa korkealaatuinen rakenneSe on valmistettuhiiliteräksestä ja täydellisesti viimeistelty.

Osoitteessa RSeat C1tuotemerkki on päivittänyt ohjauspyörän tukea, jotta se olisi entistä jäykempi ja tarjoaisi samanaikaisesti palautetta ohjauspyörästä. Se sopii täydellisesti Direct Drive -ohjauspyörille, joissa on maksimaalinen vääntömomentti.

Alatukivarsi on myös muutettu kestämään entistä suurempaa jarruvoimaa ja mukautumaan Load Cell- tai hydraulisiin kampiakselimalleihin, jotka on asennettu liukukiskoihin entistä helpompaa säätöä varten.

Le C1 mahdollistaa minkä tahansa lisävarusteen asentamisen rungon vasemmalle tai oikealle puolelle, mukaan lukien vaihdevivun ja käsijarrun tuki, näppäimistön ja hiiren tuki, tabletin tuki ja painikelaatikko.

Voit valita Rallye- tai GT-ajoasento ja sopii 127 cm:stä 200 cm:iin.

C1 on erittäin mukava ja vankka malli, joka on hyvin harkittu. Sen pitäisi taata pitkät, nautinnolliset pelisessiot.

RSeat RS1

rseat rs1

The RSeat RS1 on malli, joka mukautuu kaikenkokoisille SimRacereille sen ansiosta, että sen lukuisat säädöt.

Se on rakennettu siten, että istuin on lasikuitua ja synteettistä nahkaa, mukava ja ergonominen.. Siinä on sivutuki vaihdevivulle, toinen on yhteensopiva kaikentyyppisten polkimien kanssa ja kolmas on ylhäällä ohjauspyörää varten.

Rakennuksen kokonaissuunnittelu on erittäin laadukasta. Kun kaikki on paikoillaan ja mutterit on lukittu, kaikki on erittäin vakaata eikä mikään liiku.

Ohjauspyörän kiinnitys on säädettävissä korkeudeltaan ja kulmaltaan, ja siinä on esiporaus kaikille yleisimmille ohjauspyörämerkeille, kun taas vaihdevipu voidaan sijoittaa kahteen paikkaan ja kallistaa tarpeen mukaan.

The RS1 tarjoaa laajan yhteensopivuuden yhteensopiva PC:n, PS3:n, PS4:n, PS5:n, Xbox 360:n, Xbox Onen ja Xbox Series X/S:n kanssa. Se on myös yhteensopiva kaikkien markkinoiden suurimpien merkkien, kuten Thrustmasterin, Fanatecin ja Logitechin, järjestelmien ja oheislaitteiden sekä D-BOX-liikejärjestelmän kanssa.

RSeat RS1 on yksi ammattilaismarkkinoiden mukavimmista, jäykimmistä ja vakaimmista ohjaamoista.

RSeat S1

istuin s1

Edistyksellinen suunnittelu S1 avulla voit konfiguroida ajoasentosi muutamassa sekunnissa ja valita joko Rally tai GT.

The RSeat S1 on suunniteltu Sim-racing-pelaajille, mutta sitä voidaan käyttää myös kuin lentosimulaattorina.

Koko perusrunko S1 koostuu modulaarisesta kehikosta, joka on päivitettävissä hiiliteräksestä laserleikatut ja CNC-taivutetut pyöreät putket. Se on jäykkä ja vakaa ja se välittää myös värähtelyjä. Sen suunnittelu on istuimen tavoin huolellista, ja sen valmistus ja viimeistely ovat korkealaatuisia.

Tässä mallissa on hyvä tasapaino seuraavien tekijöiden välillä jämäkkyys, tukevuus ja mukavuus ja tarjoaa monia sisäänrakennettuja säätöjä.

The S1 tarjoaa laaja yhteensopivuus yhteensopiva PC:n, PS3:n, PS4:n, PS5:n, Xbox 360:n, Xbox Onen ja Xbox Series X/S:n kanssa.

Se on myös yhteensopiva kaikkien markkinoiden suurimpien merkkien, kuten Thrustmasterin, Fanatecin ja Logitechin, järjestelmien ja oheislaitteiden kanssa.

The RSeat S1 on yhteensopiva myös D-BOX-liikejärjestelmän kanssa.

Jos etsit jotain hyvin rakennettua ja hyvin rakennettuja lisäosia, sinun kannattaa ostaa RSeat S1!

RSeat N1

istuin n1

RSeat N1 on malli, jonka rakentamisen laatu ja viimeistely ovat vertaansa vailla. Muotoilu on esteettisesti miellyttävä, ja musta pulveripinta on sileä ja tasainen.

Tämä malli on hyvin säädettävissä ja tarjoaa suuren mukavuudenPyörässä on säädettävä vauhtipyörän pohja, joka auttaa tuomaan pyörän lähemmäs kehoa. Voit säätää pedaalilautaa alustasta riippumatta, ja käytettävissäsi on lukuisia säätömahdollisuuksia.

The RSeatin N1 on modulaarinen koska voit lisätä vaihdevivun tuen tai näppäimistö- ja hiirialustan. Mukana on jopa kolmen näytön jalusta ja muutama muu lisävaruste PC-käyttäjille, joten N1 voi mukautua tarpeidesi kasvaessa.

The RSeat N1 tarjoaa laaja yhteensopivuus yhteensopiva PC:n, PS3:n, PS4:n, PS5:n, Xbox 360:n, Xbox Onen ja Xbox Series X/S:n kanssa.

Se on myös yhteensopiva kaikkien markkinoiden suurimpien merkkien, kuten Thrustmasterin, Fanatecin ja Logitechin, järjestelmien ja oheislaitteiden sekä D-BOXin kanssa (päivityssarja D-Box tarvitaan).

RSeat N1 on erittäin laadukkaasti rakennettu malli, joka kestää monta vuotta. Se on tietysti kallis, mutta hinta on sen tarjoamien ominaisuuksien ja asetusten arvoinen.

RSeat RS Formula V2

rseat rs formula v2

The RSeat RS Formula V2joka julkaistiin vuonna 2012, on erittäin suosittu malli amatööri- ja ammattilaispelaajien keskuudessa. Se säilyttää saman muotoilun kuin sen ikoninen edeltäjä RS Formula V1.

Alusta on valmistettu hiiliteräksestä laserleikattu. Pääkonttori sijaitsee nahkaSe on valmistettu komposiittimateriaalista ja viimeistelty kiiltävän mustaksi. Kaiken kaikkiaan meillä on muotoilu ja asema, jollaista ei ole ennen nähty. yksipaikkainen.

The RSeat RS Formula V2 on uusia vaihtoehtoja ja parannettu muotoilu. Alusta on todella paljon vakaampi metallilevyjen ja uuden, jäykemmän pohjakiinnikkeen ansiosta. jäykempi on lisätty.

The liukuistuin on säädettävissä, myös polkimet ja ohjauspyörän tuki ovat säädettävissä. jotta saat maksimaalisen mukavuutta.

Se sopii 150 cm:stä yli 200 cm:n pituisille henkilöille, ja se kestää jopa 130 kg:n painon.

The RSeat RS Formula V2 tarjoaa laaja yhteensopivuus yhteensopiva PC:n, PS3:n, PS4:n, PS5:n, Xbox 360:n, Xbox Onen ja Xbox Series X/S:n kanssa.

Se on myös yhteensopiva kaikkien markkinoiden suurimpien merkkien, kuten Thrustmasterin, Fanatecin ja Logitechin, järjestelmien ja oheislaitteiden kanssa.

Todella poikkeuksellisen muotoilun, erittäin vankan rungon ja erittäin mukavan istuimen ansiosta RSeat RS Formula V2 voi tarjota sinulle pitkiä pelisessioita uskomattomilla ja erittäin realistisilla tuntemuksilla.

Lyhyesti / Päätelmät

Brändi RSeat brändi tarjoaa laajan valikoiman täydellisiä alustoja ja ohjaamoja, ja kuten olemme nähneet, niillä kaikilla on useita etuja.

Ota huomioon antamamme neuvot kriteereistä, jotka sinun on otettava huomioon ennen alustan ostamista, ja määrittele budjettisi, jotta voit määritellä paremmin seuraavat seikat. mikä RSeat-alusta sopii parhaiten tarpeisiisi..

Jos meidän pitäisi valita vain yksi malli, valitsisimme mallin nimeltäRSeat RS1 joka on mielestämme RSeat-alusta, joka tarjoaa koko malliston parhaan vastineen rahalle. tämän tuotemerkin. Jos siis vielä epäröit, nyt tiedät, minkä valitset!

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar