Valitse sivu

RSeat S1 : Testi ja arvostelu

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Sim-kilpailumarkkinoilla on paljon ohjaamo- ja alustamalleja, mutta kaikki niistä eivät ole kovin laadukkaita, vaikka niiden hinnat ovatkin korkeat. Eurooppalainen tuotemerkki RSeattarjoaa laajan valikoiman ohjaamoja, joista on tullut erittäin suosittuja Euroopan sim-kilpailumarkkinoilla.

Niinpä kiinnitimme huomiomme yhteen tuotemerkin malleista, jotka on esitetty kilpaohjaamon ja lentosimulaattorin ohjaamon hybridinä: RSeat S1.

Tässä artikkelissa paljastamme, mitä testimme tästä ohjaamosta paljasti ja mitä mieltä olimme siitä. Esittelemme luettelo sen tärkeimmistä ominaisuuksistaselitämme sen edut ja haitat, mistä voit ostaa sen ja mihin hintaan.

RSeat S1:n ominaisuudet

The S1 alkaen RSeat on kiinteä integroitu ohjaamo suunniteltu kilpa-autoilun simulointiin ja lentosimulaattoreihinhenkilökohtaiseen tai ammattikäyttöön.

Tässä on luettelo sen tärkeimmistä ominaisuuksista:

 • S1:n edistyksellisen suunnittelun ansiosta voit konfiguroida ajoasentosi muutamassa sekunnissa ja valita Rally- tai GT-ajoasennon. Rally tai GT.
 • S1:n koko perusrunko koostuu modulaarisesta kehikosta, joka on päivitettävissä. hiiliteräksestä ja CNC-taivutetuista pyöreistä putkista.
 • RSeat S1 on varustettu integroitu lasikuituinen kauhaistuin joka on päällystetty tiheällä vaahdolla ja synteettistä nahkaa joten se on erittäin mukava ja kestävä istuin, joka liukuu edestakaisin liukujen mukana.
 • Alusta on saatavana mustana, punaisena, valkoisena tai hopeisena, ja siitä on myös Alcantara-versio. Voit ostaa alustan myös erikseen.
 • S1 on erittäin säädettävissäPoljinlevyä voidaan säätää 0°:sta 30°:een, istuinta voidaan siirtää edestakaisin, pohjakannattimen kulmaa ja syvyyttä voidaan säätää portaittain, ja ohjauspyörän kiinnityslevyn avulla pyörän korkeutta voidaan säätää ±120 mm. Istuimen 4 jalkaa, jotka lepäävät lattialla, ovat myös säädettävissä (halkaisija 37 mm).
 • Dioja on säädettävissä sopivaksi ihmisille, joiden 1,27 m – 2 m. Le RSeat S1 tukee jopa 140 kg painavia pelaajia.
 • Alusta on suunniteltu sopimaan useimpiin dynaamisiin järjestelmiin, ja se on yhteensopiva rSeat Shifterin ja rSeat HandBraken kanssa.
 • S1 tarjoaa laajan yhteensopivuuden yhteensopiva PC:n, PlayStation 3:n, PlayStation 4:n, PlayStation 5:n, Xbox 360:n, Xbox Onen ja Xbox Series X/S:n kanssa.
 • Se on myös yhteensopiva kaikkien markkinoiden suurimpien merkkien, kuten Thrustmasterin, Fanatecin ja Logitechin, järjestelmien ja oheislaitteiden kanssa.
 • RSeat S1 on suunniteltu Sim-racing-pelaajille, mutta sitä voidaan käyttää myös kuin lentosimulaattorina mahdollistaa kaasupolkimen ja joystickin (Thrustmaster HOTAS Ready, vasen ja oikea) sekä polkimien, kaiuttimien, buttkickin asennuksen.
 • Kaikki ohjauspyörän, kampiakselin ja vaihteen asentamiseen tarvittavat työkalut ja ruuvit sekä kokoamisohjeet ovat mukana.
rseat s1 ohjaamo

RSeat S1:n edut

Pystyimme testaamaan RSeat S1 ja saimme tietää tämän mallin eduista jotka esittelemme sinulle tässä.

Ennen kaikkea, RSeat S1 on todella vakaa, vankka ja jäykkä ohjaamo.. Erityisesti ohjauspyörän tuen ansiosta S1 tarjoaa huomattavan sivuttaisvakauden. Alustan kummallekin puolelle kiinnitetty putki tarjoaa jopa hyvän syvyysvakavuuden.

Voit todella nauttia kampiakselin jarrupolkimen painamisesta, olipa se Load Cell tai hydraulinen, koska kiinnike pysyy tukevasti paikallaan eikä liiku. Sama koskee vaihdevipua ja käsijarrun kiinnikettä. Voit vetää käsijarrua tai vaihtaa täysillä alas ilman huolta tuen vahingoittumisesta. Ja RSeat S1:n tarjoama vakaus ei estä tärinän siirtymistä, mikä lisää realistisuutta kilpailun aikana.

Jos RSeat S1 on niin vankka, se johtuu sen laadukkaasta rakenteesta ja sen valmistuksessa käytetyistä materiaaleista.. Sekä alusta että istuin on viimeistelty moitteettomasti, ja saumat ovat vankat ja moitteettomat. Mielestämme myös tämän mallin estetiikka on todella hyvä. Alustan teräs yhdistettynä istuimen nahkaan antaa tälle istuimelle siisti, tyylikäs ulkonäkö.

Toinen etu RSeat S1 on, että se tarjoaa monia sisäänrakennettuja säätöjämikä kaiken kaikkiaan mahdollistaa optimaalisen soittomukavuuden. Tämä malli mukautuu helposti kaikentyyppisten pelaajien vartalon kokoon, sillä lähes kaikki osat voidaan mukauttaa yksilöllisesti. Polkimien ja istuimen säätö (molemmat liukusäätimillä) on todella yksinkertaista ja helppoa. Ohjauspyörän tuki mahdollistaa korkeuden, syvyyden ja kulman hienosäädön, mutta sen avulla voimme säilyttää vakauden pelin aikana jopa erittäin tehokkailla Direct Drive -ohjauspyörillä.

Lisäksi RSeat S1 voidaan jopa muuntaa lentokokiksi. oikeilla lisävarusteilla tämäntyyppisen simulaation ystäville.

Lopuksi havaitsimme, että RSeat S1:n kokoaminen on melko suoraviivaista.. Mukana tulee käyttöopas, joka sisältää kuvitetut ohjeet, ja kaikki tarvittavat työkalut ovat mukana, ja ne ovat erittäin laadukkaita. Kokonaisuus on melko helppo koota, jos noudatat käyttöohjetta ja ohjeita. Rakenne on jälleen kerran erittäin vankka, joten jotkin osat ovat painavia, joten saatat tarvita ylimääräisen käsiparin. Kaiken kaikkiaan RSeat S1 on malli, jonka kokoaminen ei vie tunteja.

rseat s1 kokoonpano

RSeat S1:n haitat

The RSeat S1 on malli, joka todella miellytti meitä, mutta sillä on muutamia haittoja. haitat jotka selitämme tässä.

Yksi suurimmista puutteista RSeat S1 on, valitettavasti kuten useimmat tämäntyyppiset tuotteet sen kova hinta. Ohjaamot eivät ole halpoja, ja sinun on oltava valmis maksamaan niistä, jos haluat sellaisen. S1 ei ole markkinoiden halvin malli.Vaikka tämä on perusteltua sen monien ominaisuuksien ja etujen vuoksi, jos haluat lisätä kaikki saatavilla olevat lisävarusteet, kokonaishinta on erittäin korkea, joten sinulla on oltava todella huomattava budjetti.

Toiseksi, vaikka RSeat S1 on tarkoitus yhdistää sekä kilpailusimulaattori että ratasimulaattori. lentosimulaattoriTuotemerkki ei kuitenkaan näytä miettineen kovinkaan paljon pelaajia, jotka haluavat nauttia näistä kahdesta pelityypistä vuorottelemalla niiden välillä säännöllisesti. Aina kun haluat vaihtaa toisesta toiseen, sinun on irrotettava yksi lisävarusteista tai kiinnikkeistä. Se ei ole aivan käytännöllistä.

Lopuksi pahoittelemme sitä, että RSeat ei tarjonnut kaapelin reititysjärjestelmän sisällyttämistä tuotteen S1 kaapeleiden reititysjärjestelmä putkissa. Se ei ole suuri ongelma, mutta tämän mallin hintaan nähden olisi ollut mukavaa, jos se olisi suunniteltu uudelleen niin, että se tarjoaisi käytännöllisemmän, huippuluokan kaapelivaraston.

Mistä sitä voi ostaa ja kuinka paljon?

The RSeat S1 on myynnissä tällä sivustolla hintaan 1 179 euroa vaihtoehdosta, joka sisältää alustarakenteen ja kaari-istuimen.

Tämä malli on saatavana punaisena ja valkoisena sekä Alcantara-mallina (punainen, hopea, valkoinen ja musta). Löydät täällä kaikki värit eri hintaan.

rseat s1 rakenne

Lyhyesti / Päätelmät

Meidät vakuutti RSeat S1 joka on tyylikäs ja kestävä malli ja tarjosi kaiken, mitä tämäntyyppiseltä ohjaamolta voi odottaa.

Tuotemerkki ei ole säästänyt kustannuksia tämän mallin laadussa, sillä se tarjoaa ohjaamon ja jossa on poikkeuksellisen korkeatasoinen viimeistely ja muotoilu, ja jossa on käytetty korkealaatuisia materiaaleja ja ammattitaitoa.

Sen lennossa tehtävät säädöt ja vakaus jopa kaikkein hektisimpien kilpailujen aikana, antavat sinulle uskomattoman laadukkaan pelin.

Jos et ole varma, tee se, RSeat S1 on varmasti yksi markkinoiden parhaista alustoista tähän hintaan. Et tule pettymään!

Jos tämän mallin tarkoituksena on kuitenkin yhdistää kilpa-ajaminen ja lentäminen. RSeat S1 ei ehkä ole paras ohjaamo sinulle.

handbrake-heusinkveld

Rseat S1

Tyylikäs, vankka ohjaamo, jossa on uskomaton tuntuma

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar