Valitse sivu

Miksi Lewis Hamilton ei ole kiinnostunut sim-kisoista?

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

COVID-19-pandemian alkamisen jälkeen monet Formula 1 -kuljettajat ovat turvautuneet videopeleihin korvatakseen oikeiden kilpailujen puuttumisen. Kuusinkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton ei kuitenkaan jaa tätä intohimoa sim-kilpailuja kohtaan. Mitkä ovat siis syyt siihen, miksi Hamilton ei ole kiinnostunut sim-kilpailuista? Kerromme sinulle salaisuuden.

Lewis Hamiltonin syyt

Hamilton selitti Mercedeksen videolla, että sim-kilpailu oli “täysin erilainen” kuin oikea kilpailu ja että hän ei tuntenut “mitään hyötyä” osallistumisesta. Vaikka hän pelaa Call of Dutya F1-kuljettajakollegoidensa Charles Leclercin ja Pierre Gaslyn kanssa, hän viettää peliaikansa mieluummin yrittäen voittaa oman aikansa Gran Turismossa. Hamiltonin mielestä virtuaalisen ajamisen ja todellisuuden välinen ero on liian suuri este, jotta hän voisi nauttia toiminnasta.

Hamiltonin näkemys sim-kilpailuista

Samalla videolla Hamilton selitti, että simulaattoreiden liike ei ole koskaan täydellinen ja että tähän eroon on vaikea sopeutua. “Jos olet kotona simulaattorin kanssa, istuin ei liiku. Mielesi kertoo sinulle, että auto liikkuu, mutta et tunne mitään liikettä. Sinun on tavallaan hallittava mieltäsi, enkä pidä siitä”, hän sanoi. Hamiltonin mukaan simulaatioista ei ole hyötyä, koska koetut tuntemukset ja liikkeet ovat erilaisia kuin oikeaa autoa ajettaessa. Sen sijaan hän pelaa mieluummin videopelejä pelatakseen mielellään ystävien ja uusien ihmisten kanssa verkossa.

Hamiltonin suosikkivideopeli

Hamiltonilla on Gran Turismon ja Sonyn ansiosta kotikisasimulaattori, ja hän myönsi olevansa kilpailukykyinen juuri tässä pelissä. “Kasvoin pelaamalla Gran Turismoa ja viettämällä tuntikausia rahaa ja ostamalla autoja. Se oli todella hieno tilaisuus tehdä jotain niiden kanssa”, hän sanoi. Hamilton oli myös vaikuttunut siitä, että autoja, joiden kehittämisessä hän auttoi Mercedes-tallissaan, voi ajaa virtuaalisesti.

Vaikka jotkut Formula 1 -kuljettajat, kuten Max Verstappen ja Lando Norris, ovat innokkaita sim-kilpailijoita, Lewis Hamilton ei ole. Simulaatiot eivät tarjoa hänelle samaa kokemusta kuin oikean auton ajaminen, joten hän käyttää mieluummin aikaansa pelaamalla videopelejä ystäviensä kanssa verkossa. Vaikka hänellä on kotona ajosimulaattori, Hamilton keskittyy mieluummin nauttimaan pelistä kuin yrittämään parantaa sim-kilpailutaitojaan.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar