Valitse sivu

Corsair esittelee ensimmäisen Sim Racing -ohjaamon

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Ei ole mikään yllätys, että pelimerkki Corsair on aloittanut sim-kilpailutoiminnan. Tämä laji on todella noussut viime vuosina, ja kaikki tuntuvat pääsevän siihen mukaan.

Jokin aika sitten kuulimme, että Corsair aikoo tarjota kokonaisen valikoiman sim-kilpailuiden oheislaitteita. On selvää, että tällaiselle pelialan jättiläiselle (jolla on muuten yli 30 vuoden kokemus pelialalta), tyhjästä aloittaminen ei todellakaan ole vaihtoehto, ja siihen on useita syitä. Parasta on solmia kumppanuus sim-kilpailualalla toimivan tuotemerkin kanssa, jotta voit hyödyntää sen tietotaitoa ja ennen kaikkea teknologiaa. Asetek SimSport on tehnyt näin Simucuben kanssa, ja se on toiminut aika hyvin, täytyy sanoa.

Corsair on ottanut hieman erilaisen lähestymistavan, sillä se pyrkii ostamaan Endor AG:n, joka on yritys Fanatec . Älä hätäänny, sillä sopimusta ei ole vielä tehty, mutta se on lähellä. Corsair voisi siis hyötyä Fanatecin sim-urheiluosaamisesta omissa tuotteissaan ja päinvastoin, kun kyse on pelilaitteistokokemuksesta.

Lyhyesti sanottuna emme puhu tänään siitä. Koska olemme kuulleet, että Corsair aikoo aloittaa sim-kilpailutoiminnan, mikä olisikaan parempi paikka kuin Computex prototyyppien esittelylle, vai mitä? Minun on myönnettävä, että meitä on palveltu puoliksi. Rehellisesti sanottuna odotin näkeväni prototyyppejä alustoista, polkimista tai jopa ohjauspyöristä, mutta Corsair esitteli yleisölle brändin ensimmäisen ohjaamon: Sim Rigin.

En tiedä teistä, mutta minusta lähestymistapa on epätyypillinen. Mutta toisaalta se on myös ymmärrettävää. Fanatecin yrityskaupan toteutumista odotellessa paras ratkaisu – ja tämä on edelleen mielipiteeni – on tarjota alusta, johon mahtuu monia markkinoilla olevia sim-urheilun oheislaitteita ja joka ajan myötä myös Corsairin tuotteita.

Mikä on Corsair Sim Rig?

Corsairin runko on vielä prototyyppivaiheessa, mutta melko pitkälle kehitetty, mitä olen nähnyt, ja myös siksi, että merkki esitteli sen suurelle yleisölle Computex 2024 -tapahtumassa. Rakenne on putkimainen, ja se näyttää olevan terästä, mikä takaa asetusten jäykkyyden.

Muotoilu on minimalistinen, ja rakastan sitä. Ohjaamoa hallitsee musta väri (mahdollisesti myös valkoinen versio), ja tietyissä elementeissä on muutama fluoresoiva keltainen korostus. Mutta älä huoli, se jää huomaamatta.

Pohjan tukena on levy, johon mahtuvat käytännössä kaikki markkinoilla olevat oheislaitteet, mutta pääpaino on asetettu Fanatecin tuotteisiin. Sanon, että se on nyökkäys tulevalle valtaukselle. Levyn avulla voit säätää alustan korkeutta ja syvyyttä ilman työkaluja kiskojen avulla. Sama pätee muuten myös polkimiin.

Corsair on kehittänyt istuimeksi erittäin houkuttelevan ja minimalistisen kauhaistuimen. Se on kokonaan musta, ja siinä on tuotemerkin logo takana ja vahvistukset sivuilla. Tämä istuin on asennettu liukusäätimillä, joten se voidaan sovittaa mihin tahansa kuljettajaan. Lisäksi ajoasento on hybridi: tarjolla on segmenttiin nähden melko tavanomainen GT-asento ja myös F1-asento. Muut ohjaamovalmistajat tarjoavat tätä joissakin tuotteissaan, ja tarkoituksena on vedota mahdollisimman moniin kilpa-ajajiin, sillä ei ole harvinaista, että F1- ja GT-autoja rakastava pelaaja on mukana.

Oikealla puolella on vaihdevivun ja/tai käsijarrun tuki, joka on sijoitettu erinomaisen hyvin. Lähelläsi voit vaihtaa vaihteita tai lukita takapyörät vertaansa vailla olevalla helppoudella.

Toinen mainitsemisen arvoinen seikka on jäykkyys. Corsair Sim Rig pystyy tukemaan ultralaajoja kaarevia näyttöjä ilman pienintäkään ongelmaa suoraan rungon rakenteeseen kiinnitettävän tuen ansiosta. Tämän tuen toteutus on todella hieno, ja ylivoimaisesti paras, mitä olen nähnyt markkinoilla olevissa ohjaamoissa. Se on siisti ja tyylikäs, ja näyttöä tukeva takarakenne on tuskin näkyvissä. Sinulla voi olla myös tripe screen -asennus, jossa on sivuvahvistukset.

Sim Rigiin on saatavana myös muita lisävarusteita. Meidän on vain odotettava vielä hetki lisätietoja, kuten julkaisupäivää. Älä huoli, Sim Rig on suunniteltu vuodelle 2024.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar