Valitse sivu
Simagic Alpha Mini

Simagic Alpha Mini : Testi ja arvostelu

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Simagic Alpha Mini

Edut

 • Erinomainen laatu
 • Tehokas, tarkka voimapalaute
 • Langaton yhteys ohjauspyörässä

Haitat

 • Yhteensopiva vain tietokoneiden kanssa
 • Heikosti kehittynyt ekosysteemi

Arvostelumme: 9.5/10

Kokemus jollakin alalla antaa sinulle tietynlaisen maineen ja antaa sinulle myös mahdollisuuden kehittää ja markkinoida laadukkaita tuotteita. Yksinkertaisin mieleen tuleva esimerkki on Tesla, joka markkinoi 100-prosenttisesti sähköautoja. Vain 20 vuoden kokemus alalla, jolla on yli 100 vuoden kokemus, ei rehellisesti sanottuna riitä kilpailemaan muiden kanssa, ja se näkyy sähköautoissa. Tesla kokoonpanovirheet, tiivistysongelmat, luotettavuusongelmat ja niin edelleen. Itse asiassa jokainen autonvalmistaja on käynyt läpi tämän vaiheen, eikä Testa ole todellakaan poikkeus. Merkki on kuitenkin edelläkävijä monilla aloilla, kuten puoliautonomisessa ajamisessa.

Simulaattoriurheilussa on suurin piirtein sama juttu: valmistajat, joilla on eniten kokemusta pelistä, tuottavat aina laadukkaita tuotteita, lukuun ottamatta ehkä muutamia harvoja. Kuten koulussa kuitenkin opimme, aina on olemassa poikkeus, joka vahvistaa säännön, ja tällä poikkeuksella on nimi: Simagic. Kiinalainen sim-ajolaitteiden valmistaja syntyi vuonna 2018 ja on ravistellut markkinoita laadukkailla tuotteilla, mukaan lukien sen ensimmäinen pohjainen SuoravetoM10.

Tänään, viisi vuotta myöhemmin, M10-mallia ei enää ole Simagicin valikoimassa, mutta sen tilalle on tullut uusi malli: M10-malliAlpha Mini. Seuraavassa esittelen sinulle tämän uuden tukikohdan, kerron sen vahvuuksista ja heikkouksista ja kerron mielipiteeni siitä.

 

Pohjan tärkeimmät ja tekniset ominaisuudet

 • Pohja, jonka maksimivääntömomentti on 10 nm
 • Säädettävä ohjauskulma Simagic-ohjelmistolla
 • Metalli- ja hiilikuiturakenne
 • Langaton yhteys ohjauspyörien kanssa
 • Tehokas sisäinen pikalukitus
 • Yhteensopiva vain tietokoneiden kanssa

 

Suunnittelu

Simagicin Direct Drive -pohjat ovat hyvin samankaltaisia, ja ainoat erot ovat karjan koko. SilläAlpha MiniAlumiinirunko, hiilikuitu ja kokonaan musta maalipinta noudattavat samaa muotoilukoodia kuin sisaruksensa. Se on todella kaunis, huomaamaton ja kauniisti viimeistelty.

Vetoakseli on hieman pidempi kuin kilpailijoilla, mutta se ei vaikuta mitenkään alustan muotoiluun. Etupuolella on levy, joka kiinnitetään koteloon ruuveilla, ja vetoakseli, jossa on pieni langaton logo. Kuten Simagicin on pakko tehdä, ja koska M10:ssä oli tämä, ohjauspyörän ja alustan välinen yhteys on langaton, mikä lisää tämän oheislaitteen suunnittelua, koska näiden kahden laitteen välillä ei ole liitäntänastoja.

Simagic Alpha Mini

Räätälöity kokoonpano

SovittaaAlpha MiniMeidät palvellaan todella hyvin. Valittavana on yhteensä 3 eri vaihtoehtoa: etukiinnitys, kiitos kiinnityspisteiden, jotka mahdollistavat asennuksen etukiinnityskannattimiin. Tarjolla on myös sivuvaihtoehto, jossa on kulmakappaleet, jotka voidaan asentaa jalustan sivuille, jos haluat kiinnittää sen esimerkiksi pöydälle tai työpöydälle. Ja sinulla on myös mahdollisuus korjata se alhaalta käsin. Se on todella kattava, ja vain harvat tuotemerkit tekevät samaa.

Näiden kolmen vaihtoehdon ansiosta sinulla on laaja valikoima kiinnitysvaihtoehtoja laitteenAlpha Miniriippumatta sim-kilpailuasetuksistasi. Lisäksi laatikossa on kaikki ruuvit ja pultit, joita tarvitset jalustan kiinnittämiseen, mikä on aivan mahtavaa.

 

Valmistus ja viimeistely

Tässäkin tapauksessa viimeistelystandardit ovat erittäin korkeat, aivan kuten Simagicin ensimmäisen pohjan kohdalla. Runko on valmistettu alumiinista, joka on työstetty erittäin hyvin CNC-koneilla, ja siinä on myös hiilikuitulevyjä, aivan kuin M10.

Rakentamisen laatu on vertaansa vailla, ja yksityiskohtiin on kiinnitetty äärimmäistä huomiota. Kaikki on täydellistä, vetoakselista ruuveihin, jotka ovat tiukasti kiinni, ja koteloon, jossa ei ole purseja tai valmistusvirheitä. Se on vain kaunis, korkealaatuinen ja erittäin hyvin rakennettu.

 

Pohjan tunteminen

Ensimmäinen asia, jonka tunnet, kun otat käteesi –Alpha Minion sen paino: 11 x 16,7 cm:n kokoinen ja melko kompakti pohja painaa yli 6 kg. Rehellisesti sanottuna tämä on käytännössä kaikissa muissa markkinoilla olevissa alustoissa: pieni oheislaite, jolla on huomattava paino.

Liitäntä alustaan on langaton, joten muotoilu on kompakti, eikä etupuolella ole nastoja tai muuta. Se on aika hyvä veto, kun Simagicja pidän siitä todella paljon. Suosittelen kuitenkin olemaan varovainen, kun asennat tämän alustan asennukseen, sillä se on painava ja melko pieni.

Muuten sivulla on USB-liitäntä sekä liitäntä virtajohdolle. Muuten On/Off on virtajohdossa eikä jalustassa. Mielestäni tämä on tehty, jotta muotoilu pysyisi siistinä ja selkeänä, mikä ei ole kovin häiritsevää.

Simagic Alpha Mini

Tunteet leikin aikana

Simagic oli iskenyt kovaa sen M10 vuonna 2018, mutta se ei kuitenkaan ollut täysin virheetön. Merkittävin ominaisuus oli varmasti nopeus, jolla tuntemukset tai palaute välitettiin, mikä oli hieman liian nopeaa minun makuuni ja johti siihen, että käsiin lähetettiin liikaa tietoa. Toisin sanoen: aistimukset olivat liian kyllästyneitä ja siksi ajoittain hieman epäselviä. Kiinalaisvalmistaja on kuitenkin ottanut opikseen ensimmäisestä Direct Drive -rodeostaan ja on korjannut tilanteen uudenAlpha Mini.

Tässä meillä on paljon hienostuneempi pohja kuin edellisessä mallissa, erityisesti asetusten ja voimansiirron osalta. Aistimukset ovat läsnä, itse asiassa hyvin läsnä, mutta voit sekoittaa voimaa ja vähän yksityiskohtia, paljon yksityiskohtia ja vähän voimaa sekä löytää kultaisen keskitien. L’Alpha Mini on pohja, joka tyydyttää kaikkia ratsastajia, riippumatta heidän ratsastustottumuksistaan, ja se on hienoa.

Osoitteessa Asseto Corsatunnet kaikki pidon, kuoppien, tärinän ja iskujen muutokset sellaisella tarkkuudella ja yksityiskohtaisuudella, jonka vain Fanatec oli salainen resepti. Lisäksi 10 nm antaa hyvän marginaalin, ennen kuin mitään muuta ilmestyy. leikkaus pohjaan.

 

Yhteensopivuus

Yhteensopivuuden kannalta Simagic M10:een verrattuna ei ole todellisia muutoksia.Alpha Mini toimii vain tietokoneissa. On sääli, että näin on edelleen, varsinkin kun sim-kilpailupelien määrä konsoleilla jatkaa kasvuaan Asseto Corzan, Gran Turismon ja niin edelleen kaltaisten pelien ansiosta.

PC:n sim-ajopeleissä on kaikki sama kuin M10:ssä: M10:nAlpha Mini on yhteensopiva kaikkien markkinoilla saatavilla olevien laitteiden kanssa, ja se on hyvä asia. Se ei muuta paljon, mutta se on silti hyvä asia.

Simagic Alpha Mini

Vastinetta rahalle

Hinnaltaan 524 € ilman QR: tä (niitä on muuten 2), ja se on myösAlpha Mini on mielestäni erittäin kilpailukykyinen hinta, ja se tarjoaa myös erinomaista vastinetta rahalle. Sinun on tietysti uppouduttava Simagicin ekosysteemiin, mutta se on aivan sama, jos valitset toisen merkin sim-ajamisen oheislaitteita.

Lisäksi tämä pohja ei maksa sinulle liikaa verrattuna kilpailijoihin, olipa kyseessä sitten Fanatec tai Moza Racingsaman tehon ja tuntuman saavuttamiseksi.

 

Minun tuomioni

Minusta oli todella, todella hienoa viettää aikaa tämän Simagic-pohjan kanssa, ja se on suuri parannus edelliseen. M10 oli jo erinomainen pohja, mutta siinä oli vielä muutamia puutteita, erityisesti moottorin kierrosluku, joka teki tuntumasta hieman epämääräisen. Simagic on kuitenkin korjannut tämän kanssa.Alpha Minija se on hyvä asia.

Ensiluokkaisen rakenteensa, täydellisesti työstettyjen materiaaliensa ja edeltäjäänsä verrattuna merkittävien moottoriparannustensa ansiostaAlpha Mini on edelleen erinomainen peruspohja kuljettajille, jotka etsivät vaihtoehtoa CSL DD 8 nm. Se maksaa sinulle absoluuttisesti hieman enemmän, muttaAlpha Mini on edelleen erittäin hyvä pohja, mutta se on mielestäni suunnattu ammattimaisemmalle sim-kilpailijoiden yleisölle. Joka tapauksessa hyväksyn sen silmät kiinni.

Simagic Alpha Mini

Simagic Alpha Mini

Erinomainen vastine rahalle

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Moza R5 : Testi ja arvostelu

Moza R5 : Testi ja arvostelu

Moza R5Avantages Base Direct Drive développant 5.5 nm Caisson entièrement en aluminium Format compact Très bonnes...

Moza R16 : Testi ja arvostelu

Moza R16 : Testi ja arvostelu

Moza R16Edut Suoravetomoottori, joka kehittää 16 nm:n vääntömomentin Etuasennusvaihtoehto Erinomainen yhteensopivuus...

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar