Valitse sivu

iRacing ja FIA julkistavat F4 eSport -maailmanmestaruuden, jossa on panoksena 25 000 dollaria!

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Sim-kilpailufanit ovat innoissaan FIA:n ja iRacingin viimeisimmästä ilmoituksesta: F4 eSport -maailmanmestaruuskilpailut järjestetään ensimmäistä kertaa syyskuussa, ja palkinnot ovat jopa 25 000 dollaria.

Maailmankuulu sim-ajopeli iRacing on ollut FIA:n (Fédération Internationale de l’Automobile) yhteistyökumppani vuodesta 2023 lähtien. Kumppanuus on uudistettu tänä vuonna kansainvälisen mestaruuskilpailun muodossa, joka debytoi syyskuussa alkavalla kaudella. Tavoite on yksinkertainen: saada virtuaalikuljettajia ympäri maailmaa osallistumaan neljään tapahtumaan ja kahdeksaan kierrokseen, ja finalistit voivat voittaa jopa 25 000 dollarin palkinnot.

Ne, jotka jo seuraavat iRacingia sosiaalisissa verkostoissa, tietävät, että tämä kumppanuus ei ole oikeastaan uusi. Itse asiassa kilpailut lähetetään iRacingin eri sivuilla. Noin vuosi sitten FIA ja iRacing lanseerasivat FIA F4 Regional Tours -kilpailut, jotka ovat virtuaalisia F4-kilpailuja, jotka järjestetään useilla eri puolilla maailmaa sijaitsevilla radoilla.

Emme voisi olla enempää innoissamme yhteistyöstä FIA:n kanssa FIA F4 World eSports Championshipin käynnistämiseksi”, sanoo iRacingin puheenjohtaja Tony Gardner. “iRacing ja FIA ovat sitoutuneet auttamaan aloittelevia kuljettajia pääsemään moottoriurheilun maailmaan helppokäyttöisten mahdollisuuksien kautta, ja Formula 4 -alusta on loistava tapa tehdä se. Odotamme innolla jännittävää kautta tänä syksynä ja olemme varmoja, että tämän sarjan kärkinimet kilpailevat autourheilun korkeimmalla tasolla jälleen tulevina vuosina.”

Jos haluat osallistua FIA F4 -maailmanmestaruuskilpailuun, sinun on toimittava nopeasti, sillä karsinnat alkavat kesäkuun puolivälissä. Sinun on kilpailtava FIA F4 Regional Tour -sarjassa, ja 10 ensimmäistä kelpoisuusehdot täyttävää kuljettajaa kutsutaan maailmanmestaruuskilpailuihin. Kilpailu on siis kovaa, eikä siinä kaikki. Tätä uutta mestaruuskilpailua koskevien viimeisimpien tietojen mukaan kelpoisuusehdot täyttävien kuljettajien on asuttava sillä alueella, jolle he ovat karsintakilpailuun osallistuneet. Kuvittelen, että tämän pienen yksityiskohdan tarkoituksena on varmistaa maailmanlaajuinen kuljettajien otos.

Nikolas Tombazis, FIA:n yksipaikkaisten autojen johtaja, sanoi: “Olen iloinen siitä, että FIA tekee jälleen kerran yhteistyötä iRacingin kanssa tämän erittäin innovatiivisen yhteistyön seuraavassa vaiheessa ja tuo FIA F4 eSports -kilpailun maailmanlaajuiseen asemaan alueellisen menestyksen jälkeen. Tämä kumppanuutemme uusin vaihe on linjassa strategiamme kanssa, jonka tavoitteena on edistää e-urheilun kasvua ja kehitystä ja siten laajentaa urheilumme vetovoimaa uusille yleisöille, jotta moottoriurheilun maailmanlaajuinen osallistuminen kaksinkertaistuisi.”

Lisätietoja on FIA:n jaiRacingin verkkosivuilla.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar