Valitse sivu

Fanatecin erikoistarjous: CSL DD hyötyy loistavasta kampanjasta.

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Ei ole epätavallista nähdä, että sim-ajopeliteollisuuden suuret nimet tarjoavat alennuksia lippulaivatuotteistaan, kuten esimerkiksi Logitech ja sen G29 ja G923 jotka normaalisti maksavat 430 euroa arvonlisäveroineen, mutta jotka yleensä löytyvät noin 350 eurolla tuotemerkin verkkosivuilta, vaikka nämä tuotteet ovatkin joskus huomattavasti halvempia muualla.

On sanottava, että alennusmyyntiajat ovat useimmiten niitä, jolloin ihmiset tekevät ostoksiaan ilmeisistä säästösyistä. Se on yksinkertaista: jos tuote on halvempi, sinulla on varaa useampiin vaihtoehtoihin tietyllä budjetilla. Sim-kilpailuissa on kyse täsmälleen samasta asiasta. Kun budjetti oli noin 400 euroa, vaihtoehdot olivat melko rajalliset, kun halusimme merkkituotepaketin, joka on suorituskykyinen; vain Logitech G29/G920 ja Thrustmaster T300RS/GT tulivat kysymykseen, koska niiden hinta on alle 400 euroa. Mutta se on juuri muuttunut uuden promootion myötä. Fanatec joka tarjoaa meille hänen CSL DD 5 nm:stä vain 199,95 SIS. ALV (toimitus sisältyy), jos otat sen ohjauspyörän ja polkimet, jolloin saat täydellisen ja laadukkaan kokoonpanon vain 399 eurolla, sisältäen arvonlisäveron ja toimituksen.

Mitä Fanatecin uusi kampanja sisältää?

Kuten muoti- ja valmisvaatemaailmassa, sim-ajolaitteiden valmistajat hyödyntävät myyntiaikoja myydäkseen lisää tuotteita lyömättömiin hintoihin. Näin on Fanatecin uudessa Ready2Race-paketin tarjouksessa, joka sisältää 5nm CSL DD -alustan sekä ohjauspyörän ja polkimet, jotka voit valita valmistajan laajasta valikoimasta.

Voit esimerkiksi saada CSL DD:n, CSL-ohjauspyörän P1 V2 ja CSL-polkimet 399,85 eurolla toimituksineen, mikä on rehellisesti sanottuna surrealistinen hinta. CSL DD:n perushinta on 350 euroa, mutta tämän kampanjan ansiosta säästät noin 150 euroa, koska alennus koskee perushintaa, vaikka löytäisitkin muita tuotteita halvemmalla.

Mutta siinä ei ole vielä kaikki! Ammattilaiset, jotka eivät ole tyytyväisiä CSL:n 5 nm:n vääntömomenttiin, voivat ostaa Boost-sarjan, joka nostaa perusmoottorin tehon 8 nm:iin vain 100 euron lisähintaan! Lisää 150 euroa ja saat CSL-polkimiin kuormituskennosarjan, joka tekee asennuksesta yksinkertaisen ja erittäin realistisen, jolloin voit ajaa huikeita kierrosaikoja maailman eri puolilla sijaitsevilla radoilla.

Löydät kaiken tarvitsemasi Fanatecin verkkosivuilta, tarkemmin sanottuna Ready2Race-bundle-osiosta. Etkö ole tyytyväinen peruspakettiin? Fanatecin avulla voit määrittää itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Jos olet GT- ja F1-fani, voit päästä CSL McLaren GT3 V2: n rattiin vain 80 puntaa kalliimmalla. Sinulla on myös mahdollisuus valita pedaalilauta muiden lisäksi CSL-pedaalin (vakio tai Load Cell) tai Elite Pedals V2:n välillä, joka on laadultaan, tuntumaltaan ja tuntumaltaan huomattavasti parempi. Eikä tämä rajoitu vauhtipyöriin ja polkimiin, sillä jopa perusmalli voidaan konfiguroida 5 tai 8 nm:n vääntömomentille boost kitin ansiosta, ja tässä viimeisessä kohdassa (CSL DD 8 nm:ssä) säästät yli 200 euroa, jos verrataan sen alkuperäiseen hintaan.

Ovatko nämä erikoistarjoukset harhautusten arvoisia?

No, kyllä! Tietääkseni et löydä laadukasta, suorituskykyistä ja kommunikointikykyistä Direct Drive -alustaa alle 200 eurolla arvonlisäveroineen, vaikka ostaisitkin kiinalaisilta sivustoilta, jotka myyvät verovapaita tuotteita ilman toimituskuluja. Näillä uusilla kampanjoilla Fanatec on iskenyt kovaa, ja kilpailijoiden on vaikea reagoida niihin.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar