Valitse sivu

Fanatec DD2 vai Simucube 2 Pro: Kumpi pohja kannattaa valita?

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Suoravetoisten ajoneuvojen osalta tuotemerkit Fanatec ja Simucube ovat vuosien varrella saavuttaneet poikkeuksellisen hyvän maineen. Niiden tuotteet ovat yksi Sim-racing-markkinoilla. Mutta alkaen Fanatec tai Simucube, Kumpi näistä kahdesta merkistä on parempi?

Tämä on yksi niistä kysymyksistä, joita Sim-racing-pelaajat ovat kysyneet yhä uudelleen ja uudelleen, ja aiomme vastata siihen tässä artikkelissa.

Me kerromme sinulle mitkä kriteerit sinun on otettava huomioon päättäessäsi, mikä tuotemerkki on sinulle sopiva. ja esittelemme sinulle myös Fanatecin ja Simucuben kaksi lippulaivamallia. mallit: Fanatec DD2 ja Simucube 2 Pro.

Fanatec DD2

fanatec dd2

The DD2 Fanatecilta on ihanteellinen ei-ammattimaisille pelaajille jotka haluavat vain pitää hauskaa pelatessaan. Tämä on ohjauspyörän perusta Suoraveto (markkinoiden suosituin suoravetojärjestelmä, jossa on mukana PC- ja Xbox-yhteensopivuus (siitä tulee yhteensopiva Xbox Onen ja Xbox Series X|S:n kanssa, kun sitä käytetään minkä tahansa Xbox-lisensoidun Fanatec-pyörän kanssa).

Voimapalaute on todella poikkeuksellinenTämä on erityisen hyödyllistä radan yksityiskohtien, kuten reunakivien, kuoppien jne. ilmoittamisessa. Yksityiskohdat ohjauspyörän kautta ovat rakeisia eivätkä välttämättä kovin hiljaisia, mutta juuri sitä odotamme kilpa-autolta.

Fanatecin ohjauspyörät on helppo asentaa, eikä niihin tarvita ylimääräistä USB-kaapelia. Vaikka DD2:ssa ei ole sisäänrakennettua langatonta toimintoa, kaapelinhallinta ja keskittimen yhteensopivuus eivät ole ongelma. Kaikkiin muihin kuin Fanatecin ohjauspyöriin, kokoonpano on yksinkertaista Fanatec Podium QuickRelease -järjestelmän avulla.

Fanatec DD2:n asentaminen on hyvin yksinkertaista. ja lähes kaikilla alustoilla on asennusvaihtoehtoja tälle mallille. Voit käyttää joko sivukiinnikkeitä tai asentaa sen laitteen pohjan kautta.

Kaikki asetukset voidaan tehdä käyttämällä Fanatecin suunnitteleman FanaLab-ohjelmiston avulla.. Se on todella käytännöllinen sekä PC:llä että Xbox-pelaajille. Se tarjoaa lukuisia toimintoja ja vaihtoehtoja, jotka on järjestetty loogisesti ohjelmiston käyttöliittymässä, jotta et eksy. Sitä päivitetään erittäin säännöllisesti, joten sen asentaminen ja käyttö vaatii hyvin vähän asiantuntemusta.

The Fanatec DD2 on siis kaiken kaikkiaan erittäin hyvälaatuinen malli, todella juoksevaSe on herkkä kaikille säädöille, mutta tarjoaa samalla todellista voimaa. Se on ihanteellinen malli vähemmän ammattimaisille pelaajille, jotka haluavat tuntea olevansa oikeassa kilpa-autossa.

Simucube 2 Pro

simucube 2 arvostelua

Brändi Simucube tuotemerkki tarjoaa edelleen tuotteita, joilla on teollinen ja ammattimainen ulkonäkö, ja Simucube 2 Pro ei ole poikkeus.

Kuten DD2, Simucube 2 Pro -voimapalaute on poikkeuksellinen, voimakas ja samalla erittäin sujuva. Se tarjoaa myös 25 Nm vääntömomenttia, mutta huomasimme, että se tarjosi edelleen hieman enemmän yksityiskohtia jokaisella pyörän kierroksella.

The Simucube on asennettu vain etuosaan. Tämä kiinnitys on vakiona kaikissa MiGE / OSW-pohjaisissa servomoottoreissa, joten sinun ei tarvitse huolehtia liikaa yhteensopivuudesta. Varmista vain, että alustassasi on etutuki Simucube-vaihtoehdolle. Toisin kuin DD2:ssa, pohjatuen puuttuminen tekee siitä huonommin tuettu low-end- ja budjettialustoilla.

Jos olet todellinen Sim-kilpailujen ystävä ja haluat viettää aikaa asetusten optimointiin, suosittelemme, että harkitset seuraavien pelien maailmaa Simucube maailmankaikkeutta, joka on ihanteellinen tämäntyyppisille pelaajille.

The Simucube 2 Pro toimitetaan hub SQR joka on ylivoimaisesti markkinoiden paras. Se on jämäkkä, ja toisin kuin DD2:n QuickRelease-järjestelmä, se ei liiku lainkaan. Voit kuitenkin valita ohjauspyörän kiinnittämiseen useista QR-järjestelmistä, kuten Simucube Quick Release, Buchfink Q1R ja erittäin houkutteleva HRS Xero-Play V3 Quick Release.

Simucube tarjoaa vaikuttava QR-navan yhteensopivuus yhteensopivuus muun Sim-kilpailumaailman kanssa.

Kuten Fanatecin Fanalab, Simucube’s Simucuben TrueDrive-ohjelmisto tarjoaa yksinkertaiset ja intuitiiviset ohjelmistojen asennus- ja laiteohjelmiston päivitysmenettelyt. Mukana on hyödyllisiä esiasetuksia, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun eri simulaatiokilpailupakettien kanssa, ja voit käyttää muiden kuljettajien jakamia esiasetettuja profiileja, mikä on todellinen bonus.

The Simucube 2 Pro on yhteensopiva muiden merkkien langattomien ohjauspyörien kanssa, mutta valitettavasti vain yhteensopiva vain PC:n kanssa joten se ei toimi minkään pelikonsolin kanssa.

Tämä eSport-kilpailuissa käytetystä mallista tunnettu malli voittaa uskoaksemme uskomattomia pelituntemuksia etsivät huipputason pelaajat.

Fanatec vs. Simucube: huomioon otettavat kriteerit

Auttaa sinua päättämään, mikä merkki valita Fanatecin ja Simucuben välillä?kannattaa ottaa huomioon seuraavat seikat kriteerit kriteerit:

Budjettisi ja pelikokemuksesi

On tärkeää miettiä henkilökohtaisia olosuhteita ja ottaa huomioon esimerkiksi oma kokemustaso ja budjetti. Jos aiot ostaa ensimmäisen sukkulamailasi, tarvitset hieman enemmän aikaa tutkimiseen ja aloittelijoille suunniteltujen välineiden etsimiseen. Nämä mallit ovat luonnollisesti edullisempia kuin kokeneemmille pelaajille suunnitellut sukkulamallit.

Laitteiden laatu

Valitsemiesi laitteiden laatu ratkaisee niiden realistisuuden, luotettavuuden ja kestävyyden. Markkinoilla on monia vaihtoehtoja, jotka voivat olla hyvin halpoja pelaajille, jotka haluavat vain pitää hauskaa silloin tällöin.

Fanatec- ja Simucube-tuotemerkit käyttävät kumpikin korkealaatuisia materiaaleja ylivoimaisiin tuotteisiin.

Voiman paluu

Voimapalaute on olennainen ominaisuus, jolla varmistetaan korkea realismin taso kilpailun aikana. Voimapalautetta on erityyppisiä, riippuen tasostasi, pelikokemuksestasi ja budjetistasi. Esimerkiksi Direct Drive -vauhtipyörät ovat kalliimpia, mutta ne tarjoavat paljon tehokkaamman voimapalautteen kuin vauhtipyörä, jossa on hammaspyörämoottori tai hihnakäyttö.

Odotuksesi

Odotuksesi ovat tietenkin tärkeitä päätöksentekoprosessissa. Jos etsit hyvin realistista kokemusta, haluat luultavasti käyttää hieman enemmän rahaa saadaksesi ominaisuuksiltaan monipuolisen laitteen. Jos kuitenkin keskityt enemmän hauskanpitoon, halvempi laite saattaa sopia sinulle paremmin.

Minkä merkin ja minkä tyyppiselle soittimelle?

Jos omistat Xboxei ole epäilystäkään siitä, että vain Fanatec laitteet ovat yhteensopivia Xbox-konsolien kanssa.

Lisäksi, jos olet kokematon pelaaja tai täydellinen aloittelija Sim-racingin aloittelija, joka etsii mallia, joka on melko helppo asentaa ja asentaa, DD2 on mielestämme oikea malli sinulle.

Kuitenkin kokeneemmille pelaajilleosoitteessa Simucube 2 Pro joka tarjoaa paljon enemmän palautetta kilpailun yksityiskohdista, on mielestämme tarkoituksenmukaisempi. Lisäksi,

Simucube-yhteisö yhteisö on hyvin suuri, ja kääntymällä tämän tuotemerkin ja mallin puoleen opit paljon lisää suunnittelusta ja asennuksesta.

Lyhyesti / Päätelmät

Mikä on paras? Brändi Fanatec tai Simucube ? Pohja Simucube 2 Pro tai Fanatec DD2 ?

Kuten mainitsimme tässä artikkelissa, nämä kaksi tuotemerkkiä ja nämä kaksi mallia ovat hienoisesti erilaisia.mutta emme usko, että nämä erot vaikuttavat olennaisesti kierrosaikaasi. Tiettyjen tekijöiden pitäisi kuitenkin vaikuttaa päätökseesi.

Simucube-mallien voimapalaute on poikkeuksellisen hyvä. ja arvostimme erityisesti niiden langattomuutta ja ohjelmistoa. Mutta se, mikä mielestämme todella tekee eron, on QR-järjestelmä.

Valitettavasti ohjauspyörän kiinnitysvaihtoehdot ovat rajallisemmat kuin DD2mikä saa meidät suosimaan Simucube 2 Pro.

Mutta jos olet uusi Sim-kilpailujen maailmassa…saatat löytää sen helpommin alkuun Fanatec DD2:lla.. Lisäksi tämä malli tarjoaa sinulle korkean tason mukavuutta.laajempi yhteensopivuus kuin Simucube 2 Pro.

Yhteenvetona voidaan todeta, että nämä kaksi mallia toimivat uskomattoman hyvin, ja valitsitpa kumman tahansa, et pety tuloksiin.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Parhaat Sim Racing -mittaristot

Parhaat Sim Racing -mittaristot

Sim-kilpailufanit tietävät hyvin, että jokainen setup on enemmän tai vähemmän ainutlaatuinen. Syy on yksinkertainen:...

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar