Valitse sivu

F1 24 paljastaa salaisuutensa: sade, uudet radat ja täydellinen uppoutuminen!

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Formula 1 -kausi on täydessä vauhdissa, ja tämän moottoriurheilulajin fanit ovat jo jonkin aikaa odottaneet viimeisimpiä uutisia F1 24:stä, EA:n sim-ajopelistä. Amerikkalainen yritys julkisti 30. huhtikuuta 13 minuutin trailerin pelistä, jossa esitellään Spa Francorchampsin, Monacon, Losailin ja Silverstonen radat.

Mukana on paljon uusia ominaisuuksia, kuten viimeisimmät muutokset radoille tosielämässä. F1 24:n myötä virtuaalikuljettajat voivat nyt sanoa, että he todella ajavat kilpaa maailman F1-radoilla lähes täydellisessä kopiossa.

Trailerissa näkyy melko epäsuotuisat sääolosuhteet, erityisesti sade, joka vaikuttaa yksipaikkaisten autojen käsittelyyn. Myös grafiikkaa on parannettu, ja autossa on dynaamisia vesipisaroita. Lisäksi grafiikkamoottoria on uudistettu, jotta autojen fysiikka olisi paljon realistisempi, mikä vaikuttaa ajamiseen ja strategiaan, ja dynaamisuutta ja realismia korostetaan.

Peliin on tehty muitakin muutoksia, muun muassa täysin uusi uratila, joka lupaa syventyä entistä paremmin Formula 1 -kuljettajan elämään. Meillä ei kuitenkaan ole asiasta tarkempia tietoja, ja meidän on odotettava vielä hieman, lähes varmasti pelin julkaisuun asti.

Tämä uusi sim-ajopeli tulee saataville 31. toukokuuta 2024 PC:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X/S:lle, Playstation 4:lle ja Playstation 5:lle. Itse olisin lyönyt vetoa, että peli julkaistaisiin vain Next Gen -konsoleille ja PC:lle, mutta EA/Codemasters ei näytä haluavan luopua vanhemmista konsoleista, mikä saattaa viitata siihen, että pelin grafiikkamoottori ei ole muuttunut ja/tai kehittynyt kovin paljon vuoden 2023 peliin verrattuna. Se jää nähtäväksi, kun peli julkaistaan.

Lopuksi, PC- ja Playstation-kilpailijoille Fanatec tarjoaa erinomaisen paketin, joka sopii täydellisesti F1 24:ään. ClubSport Racing Wheel F1 . Valikossa on ClubSport DD+, jossa on 15 nm:n vakiovääntömomentti, joka on enemmän kuin tarpeeksi F1-ratojen hallitsemiseen täydellisellä uppoutumisella ja voimapalautteella, joka on ammattilaissimulaattorin arvoinen. Sen avulla tunnet kaiken, mitä auto tekee ja kokee, mikä parantaa entisestään uppoutumiskokemusta, erityisesti VR:ssä, jota F1 24 tukee PC:llä.

Tässä paketissa oleva ohjauspyörä on virallisesti lisensoitu F1-ohjauspyörä, jossa on komposiittirakenne (taottu hiilikuitu ja muovi), kaunis muotoilu ja erinomainen ergonomia. Tämä paketti sopii täydellisesti F1 24 -kierrosaikojen rikkomiseen, ja se on saatavilla Fanatecin verkkosivuilta 1300 euron hintaan.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar