Valitse sivu
Trak Racer TR120

Trak Racer TR120 : Testi ja arvostelu

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Trak Racer TR120

Edut

  • Erinomainen laatu
  • Profiilialumiinin käyttö rakenteessa
  • Erittäin mukautettava alusta

Haitat

  • Kaikki tiedotusvälineet voidaan räätälöidä, ja ne ovat maksullisia.

Meidän arvosanamme: 9.7/10

Nykyään on olemassa erilaisia sim-ajopelaajia, erityisesti mitä tulee oheislaitteisiin ja alustoihin. Pelin suuret nimet ovat yrityksiä, jotka ovat toimineet jo yli 20 vuotta, kuten esimerkiksi Fanatec, Logitech, Thrustmaster ja lista jatkuu. On sanottava, että sim-urheilu on ala, joka on erittäin riippuvainen valmistajien kokemuksesta, ja mitä enemmän kokemusta sinulla on, sitä enemmän painoarvoa sinulla on pelissä.

Alustamarkkinoilla tilanne on täsmälleen sama: monivuotinen kokemus tarkoittaa, että voit hyötyä teknologioista, innovaatioista ja ohjaamon valmistusmenetelmistä, joiden avulla voit erottua joukosta. Ohjaamomarkkinoiden tärkeimmät toimijat ovat Playseat, Next Level Racing, Trak Racer ja muita tuotemerkkejä, joilla on yhtä paljon kokemusta kuin äsken mainitsemillani tuotemerkeillä. Ammattilaiskilpailijat kertovat, että paras on luultavasti – PlayseatJa he saattavat olla oikeassa. Trak Racerin kaltaiset haastajat tulivat kuitenkin mukaan kilpailuun noin 15 vuotta sitten, ja ne ovat siitä lähtien valmistaneet laadukkaita tuotteita.

Trak Racer -luetteloon kuuluvat TR120 erittäin hyvin räätälöitävissä oleva keskiluokan ohjaamo. Seuraavassa esittelen sinulle tämän alustan, kerron sen vahvuuksista ja heikkouksista ja kerron mielipiteeni siitä.

 

Ohjaamon tärkeimmät ja tekniset ominaisuudet

  • 120 mm x 40 mm profiloitu alumiinirunko
  • Erittäin yksilöllinen ohjaamo lisävarusteiden ja ketjupylväiden, kampiakselien, monitorien ja vaihteiden kiinnityspisteiden osalta.
  • Mitat: 660 mm leveä, 1133 mm korkea ja 1445 mm pitkä.
  • Kokoonpanopakkaus ja kaikki ruuvit ja pultit sisältyvät TR120:n toimitukseen.
  • Yhteensopiva useiden markkinoilla saatavilla olevien Direct Drive -alustojen kanssa.

 

Suunnittelu

Suunnittelu TR120 ei ole kovinkaan ainutlaatuinen, sillä se sisältää kaiken sen, mitä keskitason ohjaamoissa nykyisin on saatavilla. Käytännössä se on hyvin suoraviivainen, raitis ja mielestäni varsin onnistunut.

Musta väri hallitsee TR120jossa on punaisia raitoja sekä tuotemerkkien logoja. Se on hillitty, tyylikäs ja ennen kaikkea monikäyttöinen. Virtaviivainen alumiinirunko antaa sille luonteen, tarjoaa suuren jäykkyyden ja muotoilun, joka ei erotu joukosta. Periaatteessa TR120 muistuttaa paljon muita markkinoilla olevia alustoja, mutta se on silti hyvännäköinen.

Trak Racer TR120

Valmistus ja viimeistely

Trak Racer käytti 120 x 40 mm:n profiilitettua alumiinia koko rakenteen rakenteessa. TR120rakenteen, mikä antaa sille sekä jäykkyyttä että hyvän perustan, joka vaimentaa eri huippuluokan sim-radan oheislaitteiden vääntömomentit ja voimat.

Viimeistely on yksinkertaisesti esimerkillistä. Profiilialumiini on alumiinineliöitä, jotka leikataan muotoonsa ja jotka liitetään toisiinsa saumojen avulla. Trak Racer on tehnyt erinomaista työtä näiden liitosten kanssa ja käyttänyt millimetrin tarkkuudella leikattuja osia, mikä vahvistaa ohjaamon yleistä laatua. Rakennuksen laadun ja viimeistelyn osalta Trak Racerin vuosien kokemus näkyy selvästi. TR120.

En huomannut tässä ohjaamossa mitään valmistusvirheitä, olipa kyse sitten mattamustasta maalista, tuista, jotka ovat kaikki säädettävissä mieleisesi mukaan, tai istuinkiskosta. Jälkimmäinen on samanlainen kuin autoissa.

 

Ohjaamon käyttö

Kun otetaan huomioon ajoneuvon koko, muoto ja oletusajopaikka. TR120Ohjaamo on selvästi suunnattu GT-tyyppisiin kilpailuihin tai jopa “tavalliseen” ajamiseen. Pohjimmiltaan kyseessä on alusta, joka sopii kaikille sim-kilpailijoille, mutta joka sopii täydellisesti myös yksipaikkaisten harrastajien käyttöön.

The TR120 soveltuu moottoriurheilun huippulajin kuljettajille lisävarustevalikoimasta saatavien tukien ansiosta, mukaan lukien tuki käännetyille kampiakseleille ja eri kulmiin kallistettava kampiakselilevy.

Vaikka TR120 ei ole suunniteltu F1-luokkaa silmällä pitäen, mutta voit mukauttaa tämän ohjaamon lähes mihin tahansa moottoriurheilulajiin. Sinun tarvitsee vain kurottaa taskuusi ja lisätä Trak Racer -luettelosta saatavia osia, ja siinä onkin alustan suurin puute.

Mitä tulee sim-kilpa-ajamisen oheislaitteisiin, voin ilokseni kertoa, että TR120 mahtuu lähes kaikki markkinoilla saatavilla oleva, olipa kyse sitten ketjupylväistä (Fanatec, Simagic jne.), polkimista, vaihteista/käsijarruista tai jopa näytöistä, joissa on asianmukaiset kiinnikkeet. Lisäksi voit valita erilaisia kiinnikkeitä, tietenkin oheislaitteista riippuen, jotta voit mukautua mahdollisimman moneen ajajaan ja ennen kaikkea heidän ajotyyliinsä. Tältä osin se on aivan täydellinen, ja se erottaa Trak Racerin muista markkinoilla olevista ohjaamomerkeistä.

Trak Racer TR120

Tunne leikissä

Haluaisin nyt puhua siitä, miten TR120 Trak Racerilta. Keskitason tuotteeksi, joka on suunnattu ensisijaisesti puoliammattilaisille asiakkaille, on TR120 on hyvä ohjaamo, vankka, jäykkä ja melko kilpailukykyinen hinta.

Mitä tulee tuntumaan, voin ilokseni todeta, että tämä alusta tarjoaa sitä runsaasti, vaikka sinulla olisi huippuluokan kokoonpano. On sanottava, että profiloitu alumiini antaa sille jäykän ja vakaan perustan, joka ei liiku millään akselilla. Le TR120 on useita ajoasentoja, jotka ovat kaikki portaattomasti säädettävissä, olipa kyseessä sitten alustatuki, kampiakseli tai vaihteenvaihtaja/käsijarru (lisävaruste).

Pohjaa varten on 5 tukivaihtoehtoa, joihin mahtuu useita eri oheislaitteita, joten saat laajan tuotevalikoiman. Muuten, alusta on erittäin vankka ja selviytyy helposti tehokkaimmista alustoista, kuten esim. DD2 palkintokoroke osoitteessa Fanatec. Polkimien osalta sinulla on 3 (ilmaista) tukivaihtoehtoa, joista yksi on käänteinen. Valitettavasti jokaisesta mukautetusta ominaisuudesta on maksettava. Tämä tarkoittaa, että TR120 toimitetaan vakiokokoonpanossa, ja jos haluat tietyn kokoonpanon (esimerkiksi oheislaitteistasi riippuen), joudut kaivamaan syvälle taskuusi, lukuun ottamatta pedaalilautatukea, joka on ilmainen.

Istuinten alaosassa on kisko, jonka avulla voit säätää etäisyyttä ohjauspyörästä. Le TR120 ei sisällä liukuja, joiden avulla istuimen voi asettaa taaksepäin, joten sinun on rajoituttava valitsemaasi istuintyyppiin. Lisäksi jotkin valmistajan malleista eivät ole kovin tukevia ( GT-tyylinen esimerkiksi), mikä jättää lievän jälkimaun ohjaamoon, joka voi maksaa helposti 1000 euroa istuin mukaan lukien.

 

Yhteensopivuus

Koska TR120 on saatavana useilla eri kiinnitysvaihtoehdoilla, joten se on yhteensopiva kaikkien markkinoilla olevien sim-radan oheislaitteiden kanssa ketjupylväistä ja polkimista vaihteisiin ja käsijarruihin. Se on todella kattava, ja löydät helposti etsimäsi.

Istuinten osalta on suurin piirtein sama asia: kisko on vakiovarusteinen ja siihen mahtuu useita erilaisia kauhaistuimia, olivatpa ne sitten Trak Racerin tai muiden merkkien istuimia.

Trak Racer TR120

Vastinetta rahalle

Perus TR120 maksaa 639 euroa, mikä ei ole kovinkaan kallista, kun otetaan huomioon rakennuksen laatu, yksityiskohtien huomioiminen ja muokattavuus. Lähes 640 euron hinta on mielestäni melko hyvä vastine rahalle, mutta varo! laskusta tulee nopeasti kova, jos päätät ostaa useita tukia, jotka voivat maksaa omaisuuden (jopa 480 euroa).

 

Minun tuomioni

Trak Racer on iskenyt kovaa vauhtia kanssa TR120 perusversiossa. Hinta on kilpailukykyinen, jopa aggressiivinen, rakentamisen laatu on esimerkillistä ja räätälöintimahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Vakioversion hinta on 639 euroa tai erityisen jalustan hinta 659 euroa, ja markkinoilla on vaikea löytää mitään parempaa jäykkyydeltään, joustavuudeltaan ja rakentamisen laadultaan. Kaukaloistuin on tietenkin ostettava erikseen, mutta on olemassa useita edullisia vaihtoehtoja, joiden avulla saat alustan maksamaan hieman alle 1000 euroa. Henkilökohtaisesti kannatan TR120 ammattilaisille ja puoliammattilaisille.

 

Trak Racer TR120

Trak Racer TR120

Tukeva, hyvin säädettävä laite

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar