Valitse sivu

Musta perjantai Fanatec 2023 : Tarjoukset jopa 47% alennuksella

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Musta perjantai -viikko on juuri alkanut Amazon Ranskassa, ja tarjoukset ovat jo tulvillaan henkeäsalpaavia tarjouksia. Myyntiaika ja erittäin houkuttelevat tarjoukset eivät kuitenkaan rajoitu vain verkkokaupan jättiläiseen, sillä myös sim-racing-oheislaitteiden valmistajat ovat tulossa mukaan toimintaan vauhdittaakseen myyntiään loppuvuodesta.

Yksi suurista pelureista on saksalainen suosikkimerkkimme, joka valmistaa sim-kilpa-ajojen oheislaitteita ja joka aikoo antaa kilpailijalle kyytiä – Fanatec, tietenkin. Kuten tiedätte, saksalainen sim-urheilujätti tarjoaa laajan valikoiman oheislaitteita. Black Friday 2023-tapahtumassa Fanatec pyrkii kuitenkin lyömään naulan kilpailijoiden arkkuun tarjoamalla henkeäsalpaavia tarjouksia, ja uudet tarjoukset ovat voimassa 24. marraskuuta 2023 asti! Ehdotan, että katsot tätä artikkelia, jota päivitetään päivittäin.

Fanatecin kampanjat Black Friday 2023 -perjantaina 2023

Podium DD2 -alusta hintaan 799,95 €.

Aloitamme hienosti yhdellä maailman parhaista Direct Drive -alustoista, Podium DD2:lla, jossa on 25 nm:n vääntömomentti, upea viimeistely, uusi QR2-jalustapuoli mukana, erittäin hillitty muotoilu ja kaikki 800 euron hintaan. Tämä pohja on täydellinen niille kuljettajille, jotka omistavat Fanatecin asennuksen ja etsivät parasta tehoa, tuntumaa ja uppoutumista, ja saksalainen sim-kilpailujättiläinen myy sen sinulle lähes puoleen hintaan. Se on tilaisuus, johon sinun on tartuttava nopeasti!

Podium Racing Wheel RS -paketti hintaan 999,95 €.

Seuraavaksi Fanatec tarjoaa erittäin hienon paketin, johon kuuluu Podium DD1 ja QR2 Base Side, ClubSport RS -ohjauspyörä ja QR2 Wheel Side, kaikki 999,95 euron ennakkotilauksen hinnalla, ja toimitukset alkavat 30. marraskuuta 2023.

Periaatteessa se on yksinkertainen: kyseessä on Podium DD1, joka tuottaa Fanatecin tyyliin 20 nm:n maksimivääntömomentin. Se on ohut, tehokas ja erittäin tarkka sim-kilpailuun. Ohjauspyörä on peräisin ClubSport-mallistosta, ja sen rakenteessa on käytetty nahkaa, hiilikuitua ja alumiinia. Se on erittäin korkealaatuinen, pyöreä, halkaisijaltaan 32 cm, ja myös erittäin kaunis. Lisäksi Fanatec on sisällyttänyt tähän pakettiin QR2 Wheel Side -pyörän.

Podium Racing Wheel BMW GT2 V2 -paketti hintaan 999,95 €.

Tämä paketti sisältää Podium DD1 -alustan, QR2-pyörän sivupyörän ja uuden ohjauspyörän ClubSport BMW GT2:een, myös 999,95 euron hintaan ja samalla odotetulla toimitusajalla. Ohjauspyörä on GT:lle tyypillinen, ja siinä on alcantaraa, metallia ja paljon painikkeita sekä BMW:n lisenssi.

Tämä paketti on täydellinen, sillä Podium DD1 maksaa yksinään 1000 euroa. Yksinkertaisesti sanottuna: saat ohjauspyörän ja QR2 Wheel Side -laitteen suurin piirtein ilmaiseksi.

CSL Elite polkimet V2 hintaan 199,95 €.

Tämä sopimus raukesi 18/11/2023 ja koskee erinomaista Load Cell -pedaalilautaa, CSL Elite Pedals V2. Vain 199,95 eurolla saat kolme poljinta, joista kahdessa (kaasupoljin ja kytkin) on magneettiset anturit, jotka takaavat luotettavuuden ja tarkan lukeman kuljettajan syötteistä, sekä Load Cell -jarrupolkimen, joka pystyy vaimentamaan jopa 90 kg:n jarruvoiman kahdessa vaiheessa (jousi, sitten elastomeeri), kaikki uudessa alumiinisessa muotoilussa ja maalattu teksturoidulla mattamustalla.

Tyypillisesti tämä kampiakseli maksaa 100 euroa enemmän eli 299,95 euroa, ja monet kuljettajat pitävät sitä Go To -ratkaisuna niille, jotka etsivät hyvää kuormituskennon oheislaitetta edullisesti. Mutta tämän Black Friday -tarjouksen myötä se ei ole enää Go To, vaan Must Have! Tartu tähän tarjoukseen ennen kuin varastot loppuvat, ja saat pedaalilautasi 4-7 päivän kuluessa tilauksesta.

ClubSport Shifter USB-sovittimella hintaan 159,95 €.

Marraskuun 19. päivän 2023 tarjous koskee yhtä markkinoiden parhaista vaihteenvaihtajista, ClubSport Shifteriä ja sen USB-sovitinta. Normaalisti 260 euron hintainen sim-kilpailulaite on tällä hetkellä 43 % alennuksessa ja maksaa vain 160 euroa, ja tarjoukseen sisältyy RJ12-USB-sovitin.

ClubSport Shifter V1. 5 on hybridi vaihdevipu, joka tarjoaa sekventiaalisen tilan ja H-kuvion niille, jotka ovat paljon vanhanaikaisempia ja haluavat vaihtaa vaihteita itse. Täysmetallirakenne antaa sille ainutlaatuisen ulkonäön, mustan päällysteen ja minimalistisen muotoilun ansiosta. Tämä on pakollinen laite, jos olet ralli- ja matkakilpailujen tai manuaalivaihteiden vaihdon ystävä. Lisäksi tämä Black Friday -tarjous on heti saatavilla, ja toimitusaika on 4-7 päivää.

ClubSport-ohjauspyörä F1 ohjauspyörämoduulin kanssa ja ilman ohjauspyörämoduulia hintaan 499,95 € ja 399,95 €.

Tämä on uusi tulokas Fanatecin sim-urheilukatalogiin, ja tarkemmin sanottuna ClubSport F1 -ohjauspyörävalikoimaan. Tämä ohjauspyörä on F1 V2: n ja F1 V2.5:n puolivälissä, ja siinä on taottua hiilikuitua, upea muotoilu, suorakulmainen muoto ja halkaisija 27 cm. Se on uusi aseesi, jolla voit murskata kierrosaikoja F1- tai kestävyyskilpailuissa tai jopa GT-kilpailuissa.

Pienellä näytöllä näet ajoneuvon telemetriset tiedot, ja hallintalaitteilla voit tehdä käytännössä kaiken. Takaosassa on täysin uusi QR2 Wheel Side, ja voit valita joko ohjauspyörän 6-paddle-moduulin kanssa 499,95 eurolla tai ilman sitä (2 hiilikuitupyörää) 399,95 eurolla. Sinä päätät itse, mitkä ovat sim-kilpailutarpeesi.

ClubSport-polkimet V3 Ultimate hintaan 299,95 €.

Tämä on yksi parhaista pedaalilaudoista, joita Fanatecilla on tarjota, ja sen hinta on laskenut 200 euroa. Puhun tietenkin ClubSport Pedals V3:sta, jonka Damper and Brake Performance -sarja maksaa vain 299,95 euroa, eli saman verran kuin CSL Elite Pedals V2!

ClubSport V3 maksaa vakiona 400 euroa, ja räätälöintisarjat maksavat 100 euroa lisää. Tämän Load Cell -laitteen (joka kestää 90 kg voimaa, säädettävissä) ja sen yksinkertaisesti ylevän muotoilun avulla voit paitsi parantaa huomattavasti sim-ajojasi, myös saavuttaa jatkuvasti uusia kierrosaikoja. Hyödynnä tämä suuri kampanja ja päivitä sim-kilpailuasetelmasi tällä Fanatecin upealla ja suorituskykyisellä pedaalilaudalla.

CSL DD:n päivityssarja hintaan 169,95 €.

Fanatec tarjoaa 21. marraskuuta 2023 tarjouksen yhteydessä päivityspaketin kahdelle oheislaitteelle: CSL DD base ja CSL Pedals. Pakkaus sisältää 5 nm:n boost-sarjan CSL DD -jalustaan, joka antaa sille 8 nm:n vääntömomentin, 3 poljinlevyä CSL-polkimiin ja Load Cell -sarjan samaan poljinlevyyn, mikä tekee siitä todellisen aseen kierrosaikojen murskaamiseen sim-kilpailuissa.

Tämä paketti on ihanteellinen kuljettajille, jotka omistavat jo 5nm CSL DD -pohjan ja CSL-polkimet ja haluavat päivittää vain 170 eurolla. Pelkkä perusboost-sarja maksaa 150 euroa, joten saat 2 päivitystä käytännössä ilmaiseksi. Tarjous, jota ei kannata jättää väliin, ja toimitusaika on 4-7 päivää.

Ohjauspyörän lisävarusteet

Seitsemäntenä Black Friday -tarjousten päivänä Fanatec tarjoaa lisävarusteita ohjauspyöriin sekä kaksipyöräisiin ajoneuvoihin edulliseen hintaan. Lisävarusteisiin kuuluvat Podium Endurance -painikemoduuli, ClubSportin hiilikuituiset ohjaustangot sekä painike- ja tarrasarja. Jälleen kerran, tämä on paljon enemmänkin kampanja, jolla päivitetään jo olemassa olevaa Fanatecin kokoonpanoa, eikä tarjous uusista laitteista ja oheislaitteista.

Hinnoista voidaan todeta, että Podium-painikemoduuli maksaa nyt 150 euroa 200 euron sijasta, ClubSport-hiililautasimet (joita on muuten kaksi) maksavat 70 euroa 100 euron sijasta ja painike- ja tarrasarja maksaa 5 euroa 30 euron sijasta.

Podium Wheel Rim Porsche GT3 Cup -ohjauspyörät (nahka ja alcantara) hintaan 99,95 €.

Se on todellinen juttu, jos minulta kysytään. Black Friday -tarjouksessaan 23. marraskuuta 2023 Fanatec tarjoaa 2 upeaa, virallisesti lisensoitua Porsche-ohjauspyörää hyvin pienellä rahalla. Joten saat Podium Wheel Rim Porsche GT3 Cupin nahka- ja alcantaravanteen vain 100 eurolla 150 euron sijaan. Se on edullinen tarjous, varsinkin jos olet jo hyödyntänyt Podium DD2:n peruskampanjan.

Näiden tarjousten toimitusaika on sama kuin muiden tarjousten, eli 4-7 päivää. Ota tämä pyörä, se on upea!

ClubSport Universal Hub V2 (Xbox) hintaan 249,95 €.

Fanatecin upeat kampanjat jatkuvat, ja tällä kertaa on ClubSport-malliston erinomaisen keskipisteen vuoro pudottaa hintaa 70 eurolla! Tarkoitan tietenkin ClubSport Universal Hub V2:ta PC:lle, Playstationille ja Xboxille.

Tämän oheislaitteen avulla saat kaikki Xbox-ohjaimen painikkeet järjestettyä tavalla, joka muistuttaa Lamborghini-ohjauspyörää, ja sen takaosassa on kaksi isoa ohjauspyörää ja metallinen QR1, sen päällä on pieni LED-näyttö, se on erinomaisesti mukautettavissa, ja kaikki tämä vain 250 eurolla.

ClubSport Sparco sukkulahanat € 139,95

Fanatec on juuri julkistanut viimeisimmät Black Friday -tarjouksensa, joihin kuuluu kokonainen valikoima ClubSport-sukkuloita, jotka on kehitetty yhteistyössä Sparcon kanssa.

Saksalainen jättiläinen tarjoaa meille ClubSport Sparco Rally -ohjauspyörän, joka on pyöreä alcantaralla varustettuna 139,95 euron hintaan. Tarjolla on myös Sparco Fomula -ohjauspyörä ClubSport-mallistosta hintaan 139,95 euroa, ja sen muotoilu on melko ainutlaatuinen.

Myös kaksi muuta sukkulakukkoa on erikoistarjouksessa, ja ne ovat ClubSport Sparco GT, jossa on tasainen ylä- ja alapinta, joka sopii täydellisesti moniin kilpailuihin, ja jonka hinta on myös 139,95 euroa. Sparco Karting -ohjauspyörän hinta on 139,95 euroa, ja se on Fanatecin ensimmäinen karting-faneille suunnattu tuote.

Sparco-ohjauspyörät, joissa on napa

Samaan tapaan Fanatec tarjoaa alennuksia neljästä muusta Sparcon kanssa kehitetystä ClubSport-vanteesta, joissa kaikissa on napa. Sparco Rally Sweden, jonka upea muotoilu ja ainutlaatuinen etupaneeli maksavat 559,95 euroa. Meillä on myös Sparco GT yleiskäyttöisellä napalla ja Xboxille hintaan 379,95 € ja 389,95 €. Nämä kaksi ohjauspyörää ovat identtiset, lukuun ottamatta napaa, jossa vain painikkeet vaihtuvat.

Meillä on myös toinen Sparco GT -ohjauspyörä, mutta tällä kertaa CSL-navalla 199,95 euron hintaan. Jos etsit uutta pyörää, tämä on vuoden tarjous!

ClubSport käsijarru V1.5 hintaan 109,95 €.

Haluatko ajelehtia tai rakastatko liukua soralla? Fanatec on puolellasi ClubSport Handbrake V1.5:llä, jonka hinta laskee vain 109,95 euroon, joten se on pakollinen sim-kilpailuihin, jos sinulla on erityinen kokoonpano.

ClubSport Formula V2.5X -ohjauspyörä nippusiteellä tai ilman nippusiteitä

Lopuksi on vielä yksi ClubSport-malliston ohjauspyörä, mutta tällä kertaa se on valmistettu hiilikuidusta ja se on Formula-kilpailuihin sopiva suorakulmaisen muotonsa ansiosta, jota arvostetaan paljon urheilussa.

Black Friday -perjantaina tämä ohjauspyörä maksaa 199,95 €, mikä on 43 %:n alennus, ja jos otat sen 5 nm:n CSL DD -alustan kanssa, paketti maksaa 479,95 €, mikä on suoraan sanottuna erinomainen tarjous, jota ei kannata jättää käyttämättä.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar