Valitse sivu

Rennsport on nyt saatavilla Open Betassa!

Sim Racing FR

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Competition Company ja Teyon ovat juuri käynnistäneet avoimen beta-version, joka sisältää Rennsport ajosimulaatiopeli, joka on ollut kirjaimellisesti liian kauan alkutekijöissään. Tämä sim-ajopeli vie lajin uusiin ulottuvuuksiin, varsinkin kun tiedämme, että simulaatiopelejä ei ole paljon, vaikka määrä ei todellakaan tarkoita monimuotoisuutta tai edes joskus laatua.

Kuten toisessa artikkelissa kerroimme, Rennsport on ollut kehitteillä jo jonkin aikaa. Vuoden 2023 loppuun mennessä nimike oli kuitenkin siirtynyt suljettuun beta-vaiheeseen, jossa oli mukana valikoitu määrä kilpa-ajajia PC:llä. Ja kuten mainitsin, odotin Rennsportin avoimen betatestin alkavan vuoden 2024 jälkipuoliskolla kuljettajien iloksi. Ja arvaa mitä? Rennsport on saatavilla avoimessa beta-versiossa 10. heinäkuuta 2024Epic Game Storessa. Tarkoituksena ei ole tarjota peliä suurelle yleisölle nähdäksemme, onko siinä virheitä, vaan lähinnä testata pelin palvelininfrastruktuuria. Toisin sanoen studiot haluavat nähdä, ovatko niiden laitteet ja järjestelmät riittävän vahvoja käsittelemään tuhansia pelaajia samanaikaisesti.

Mitä muuta olemme saaneet tietää Rennsportista?

Open Beta -trailerin kuvien analysoinnin jälkeen näemme, että ajettavien ratojen luetteloon tulee uusi lisäys: Green Hell ja sen 26 kilometriä mutkia, hyppyreitä ja muita teknisiä kohtia. Voit tietysti edelleen ajaa kilpaa suljetuilla betaradoilla – Daytonassa, Goodwoodissa, Road Atlantassa, SPA:ssa ja Nurb GP:ssä, vain muutamia mainitakseni.

Autoista löytyy edelleen suljetun betan autoja, kuten BMW M4 GT, Porsche 911 GT3 R (992), Mercedes-AMG GT3 2020, Audi R8 LMS GT3 Evo II, Porsche 911 GT3 Cup ja muutama muu kilpa-automalli. Uusien lisäysten osalta tilanne on kuitenkin vielä epäselvä. Trailerissa ei näy oikeastaan yhtään autoa, joka ei olisi ollut mukana jo suljetussa beta-versiossa, mutta luulen, että pelissä on luultavasti uusia ajoneuvoja, joilla voi ajaa.

Toinen mielenkiintoinen lisäys on yökilpailu ja joitakin avoimelle pedolle ominaisia lisäominaisuuksia. Näin ollen osa radoista on ajettavissa yöllä, mikä on hyvä uutinen kestävyyskilpailujen ystäville. Mitä tulee kilpa-ajoon yleensä, avoimessa pedossa on 24 kuljettajan lähtöruudukko, moniluokkaiset kilpailut ja myös varikkopysähdykset otetaan käyttöön.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar