Valitse sivu

Jimmy Broadbent yhdistää voimansa MOZA Racingin kanssa: henkeäsalpaava yhteistyö, joka varmasti innostaa!

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Ajopelisimulaatioiden maailma on kehittynyt huomattavasti viime vuosina. Kilpa-ajopelit ja simulaattorit ovat yhä suositumpia, ja simulaatioajokilpailuja seuraavat nyt miljoonat fanit ympäri maailmaa. Tässä jatkuvasti kehittyvässä maailmassa Jimmy Broadbent ja MOZA Racing ovat päättäneet yhdistää voimansa tarjotakseen faneille unohtumattoman ajokokemuksen.

MOZA Racing on kiinalainen yritys, joka on erikoistunut kilpa-autoilun simulointilaitteiden valmistukseen. Se toi hiljattain markkinoille 21Nm R21-suoravetopyöräalustan, jota pidetään yhtenä markkinoiden parhaista simulaatiopyöristä. Se tarjoaa myös valikoiman lisävarusteita, kuten ES-ohjauspyörän ja HGP H Pattern -vaihteen, jotta pelikokemus olisi entistäkin vaikuttavampi.

Jimmy Broadbentin ja MOZA Racingin kumppanuus tähtää ajosimulaatiokokemuksen nostamiseen aivan uudelle tasolle. MOZA Racing sponsoroi Jimmy Broadbentia, joka on yksi YouTuben suosituimmista ajopelien sisällöntuottajista ja jolla on yli 800 000 tilaajaa.

Äskettäin antamassaan lausunnossa Jimmy Broadbent ilmaisi innostuksensa työskennellä MOZA Racingin kanssa tänä vuonna sekä simulaatio- että reaalimaailman kilpailuissa. Hän korosti MOZan tarttuvaa intohimoa kilpaurheilua kohtaan ja sanoi odottavansa innolla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Simulaatioautoilun fanit voivat odottaa unohtumatonta ajokokemusta tämän kumppanuuden ansiosta.

MOZA Racing korosti yhteistyötään Jimmy Broadbentin kanssa näyttämällä sen tuotemerkin hänen kilpakypärässään klassisen Ford Mustangin testissä Silverstonessa Alex Brundlen kanssa sekä karting-tapahtumassa Buckmore Parkissa. Tämä on jälleen yksi osoitus MOZA Racingin luottamuksesta tähän kumppanuuteen ja Jimmy Broadbentin asiantuntemukseen simulaatiokilpailujen maailmassa.

Viime vuonna Jimmy Broadbent voitti Yhdistyneessä kuningaskunnassa järjestetyn Praga Cupin yhdessä Gordie Mutchin kanssa. Vaikka hän omistaa nyt tämän auton, hän ei osallistunut Britcar Prototype Cupin seuraajakilpailuun. Sen kilpa-ajosuunnitelmia vuodelle 2023 ei ole vielä paljastettu, mutta tämän uuden kumppanuuden ansiosta fanit voivat odottaa uskomatonta kilpa-ajokokemusta.

Jimmy Broadbentin ja MOZA Racingin välinen yhteistyö on loistava uutinen simulaatioautoilun ystäville. Näiden kahden yrityksen yhteisenä tavoitteena on viedä ajosimulaatiokokemus aivan uudelle tasolle ja tarjota faneille poikkeuksellinen ja unohtumaton matka.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar