Valitse sivu

Gran Turismo saapuu valkokankaalle: Julkaisupäivä ja traileri julki

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Kilpa-ajopelit tulevat pian valkokankaalle Gran Turismo -elokuvan myötä, jonka trailerin ja julkaisupäivän Sony Pictures on paljastanut. Elokuva perustuu GT Academy -voittaja Jann Mardenborough’n tositarinaan, ja se tulee elokuvateattereihin 11. elokuuta 2023.

Elokuva ei varsinaisesti seuraa Mardenborough’n uran tarinaa, vaan pikemminkin hänen voittoaan GT Academy -kilpailun kolmantena ja nuorimpana voittajana vuonna 2011. Sen jälkeen hän ajoi Nissanilla Dubain 24 tunnin kilpailussa ja osallistui Britannian GT- ja Blancpain Endurance -mestaruussarjoihin ennen kuin hän jatkoi uraansa Formula 3:ssa, Super GT:ssä ja Nissan e.dams -tiimin testi- ja simulaattorikuljettajana Formula E:ssä.

Elokuvan on ohjannut Neill Blomkamp, joka tunnetaan aiemmista elokuvistaan District 9, Elysium ja Chappie, ja siinä on mukana kaikki tähdet, kuten David Harbour, Orlando Bloom, Archie Medekwe ja Geri Halliwell-Horner. Mukana ovat myös Djimon Hounsou, Darren Barnet ja Emelia Hartford sekä stunttikuljettaja Mauro Calo, joka on jakanut kuvamateriaalia osallistumisestaan elokuvaan ja esittänyt joitakin Dubai Autodromella kuvattuja kohtauksia.

Elokuvassa käytetään Gran Turismo 7 -peliä, vaikka Mardenborough pelasi Gran Turismo 5 -peliä. Vaikka elokuva ei olekaan täysin tarkka Mardenborough’n elämän yksityiskohdista, sen on tarkoitus vangita virtuaalisen kilpa-ajon hauskuus ja jännitys yhdistettynä todelliseen moottoriurheiluun, mikä voisi rohkaista useampia ihmisiä kokeilemaan tämäntyyppistä peliä tai investoimaan simulaatioalustaan.

Joka tapauksessa Gran Turismo -elokuvan julkaisu on tapahtuma, jota ajopelien ja elokuvan ystävien ei kannata jättää väliin. Tämä pitkä elokuva tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua Jann Mardenborough’n tarinaan ja hänen polkuunsa ammattiurheiluun. Elokuva lupaa olla kiehtova kokemus kaikille, jotka ovat koskaan haaveilleet pääsevänsä kilpa-auton rattiin.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar