Valitse sivu

ClubSport GT3 Endurance: Fanatecin rajoitettu painos esiteltiin Spa 24h:n juhlavuoden kunniaksi

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Fanatec on julkaissut uusia tuotteita nopeasti peräkkäin, ja Spa 24 Hours of Spa -kilpailun satavuotisjuhlan kunniaksi saksalainen merkki on esitellyt erittäin rajoitetun painoksen ohjauspyörää kilpa-ajofaneille. Kyseessä on ClubSport GT3 Endurance, ja sitä valmistetaan vain 100 kappaletta legendaarisen radan 100-vuotisjuhlan kunniaksi.

Muotoilultaan se on hyvin minimalistinen, ja sen etupaneeli on kauttaaltaan gun metal -värinen. Sivuilla on suljetut kahvat, ja keskellä on 24 SPA -logo, jossa on myös numero 100, joka on viittaus radan satavuotisjuhlaan. Kuten aiemmin sanoin, tämän pyörän muotoilu on hyvin minimalistinen, mutta muuten selkeä. Koska kyseessä on erittäin rajoitettu painos, siinä on tietenkin myös merkintä “Limited Edition x of 100 “, jotta et menisi sekaisin ja jotta se saisi lisää arvoa, jos haluat myydä sen joskus uudelleen.

Koska kyseessä on ClubSport GT3 Endurance -mallin “barebone”- rakenne, tarvitset moduulin, joka toimii painikkeina, ohjaimina ja käyttöliittymänä Fanatecin tietokantoihin. Meidän tapauksessamme tehtävä kuuluu Podium Button Module Endurance -moduulille, jossa on näyttö ja erilaisia hallintalaitteita sekä magneettiset melat (lisävaruste). Tämä moduuli on erittäin kattava ja kestävyyspainotteinen, ja se sopii täydellisesti ClubSport GT3 Endurance -malliin.

Pidon kannalta tämän pyörän melko suorakulmainen muoto on täydellinen GT3- ja kestävyyskilpailuihin. Halkaisija on hieman alle 32 cm (tarkalleen ottaen 31,8 cm), kahvat ovat kumia ja ergonomia on lähes täydellinen pitkiin sim-kilpailusessioihin.

Lopetetaan vielä hintaan ja saatavuuteen. Hinnaksi Fanatec vaihtaa ClubSport GT3 Endurance -mallin vain 129,95 eurolla. Kuten aiemmin mainitsin, kyseessä on kuitenkin vanne tai halutessasi pelkkä ohjauspyörä. Sinun on siis maksettava painikemoduulista, ohjaustangoista, napasta ja Quick Release -laitteesta, yhteensä yli 700 euroa saadaksesi käyttökelpoisen ohjauspyörän. Se on paljon, mutta samalla se on rajoitettu painos ja kannattava investointi, jos olet sellainen henkilö, joka vaihtaa ohjauspyörää usein.

Saatavuuden osalta ClubSport GT3 Endurance tulee myyntiin Fanatecin osastolla Spassa vasta viikonloppuna 27.-30. kesäkuuta 2024. Ständi on avoinna yleisölle fanikylässä torstaista lauantaihin kello 10.00-12.00 ja sen jälkeen kello 13.30-18.00. Sunnuntaina 30. kesäkuuta se on vain aamupäivällä.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKETTEJA ALLE 400 €
This is default text for notification bar